PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485877}

Magia kłamstwa

Lie to Me
2009 - 2011
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47871
6,2 8 krytyków
Magia kłamstwa
powrót do forum serialu Magia kłamstwa

???

ocenił(a) serial na 9

Cześć, właśnie oglądam 12 odcinek, drugiej serii i zastanawia mnie, gdzie się podział chłopak Torres. Zachowuje się tak, jakby z nim zerwała, czy coś... Zna ktoś odpowiedź?

ocenił(a) serial na 9
Wercia1501

Carl był ranny w wybuchu bomby w ostatnim odcinku 1 sezonu, nie wiadomo co się z nim później dzieje ani czy jest z Torres.

ocenił(a) serial na 9
501st

No właśnie. Kończę już drugi sezon, a jego nie ma. Torres zachowuje się jakby oni się rozstali, ale po wybuchu nic takiego nie było, ani zerwania ani śmierci...

ocenił(a) serial na 8
Wercia1501

Jak zauważyłaś, do tego miejsca gdzie obejrzałaś, to niestety niewyjaśniony wątek. A czy się wyjaśni czy nie, to nie ma sensu by Ci ktokolwiek chyba zdradzał - po co spoilerować, nawet w tak mało istotny dla fabuły sposób? ;)

ocenił(a) serial na 9
pawelmx

Obejrzałam wszystkie odcinki i słowem nie wspomnieli o rozstaniu czy śmierci, tak samo jak z byłą żoną. Najpierw dał jej kasę by została a potem nagle jej nie ma bo wyjechała. Serial fajny, ale fabularnie jest błąd na błędzie.

ocenił(a) serial na 9
Wercia1501

była żona? o Zoe chodzi? e, przecież nie wyjechała tak od razu do tego Chicago tak jak chciała, przewijała się później jeszcze w kilku odcinkach
bardziej mnie Reynolds w 1 odcinku 3 serii zmartwił, bo też nic o jego losie nie powiedzieli, heh. ale cierpliwość jest wynagradzana... a poza tym serial świetny ;p