Cześć, właśnie oglądam 12 odcinek, drugiej serii i zastanawia mnie, gdzie się podział chłopak Torres. Zachowuje się tak, jakby z nim zerwała, czy coś... Zna ktoś odpowiedź?
Carl był ranny w wybuchu bomby w ostatnim odcinku 1 sezonu, nie wiadomo co się z nim później dzieje ani czy jest z Torres.
No właśnie. Kończę już drugi sezon, a jego nie ma. Torres zachowuje się jakby oni się rozstali, ale po wybuchu nic takiego nie było, ani zerwania ani śmierci...
Jak zauważyłaś, do tego miejsca gdzie obejrzałaś, to niestety niewyjaśniony wątek. A czy się wyjaśni czy nie, to nie ma sensu by Ci ktokolwiek chyba zdradzał - po co spoilerować, nawet w tak mało istotny dla fabuły sposób? ;)
Obejrzałam wszystkie odcinki i słowem nie wspomnieli o rozstaniu czy śmierci, tak samo jak z byłą żoną. Najpierw dał jej kasę by została a potem nagle jej nie ma bo wyjechała. Serial fajny, ale fabularnie jest błąd na błędzie.
była żona? o Zoe chodzi? e, przecież nie wyjechała tak od razu do tego Chicago tak jak chciała, przewijała się później jeszcze w kilku odcinkach
bardziej mnie Reynolds w 1 odcinku 3 serii zmartwił, bo też nic o jego losie nie powiedzieli, heh. ale cierpliwość jest wynagradzana... a poza tym serial świetny ;p