Czy ktoś się orientuje czy jest szansa na 4 sezon?? Nie mogę znaleźć nigdzie dojścia do tej informacji.
W sumie 3 sezon kończy się wyznaniem, które mogłoby coś zapoczątkować. OBY!!! :D
Z tego co słyszałam, produkcja serialu została zamknięta, ale cały czas mam nadzieję... Tym bardziej po takiej końcówce ;)
Lightman i Foster?
Wprawdzie ostatni odcinek 3 sezonu oglądałam już bardzo dawno temu, jednak z tego co pamiętam, to SPOJLER Cal w końcu zdradza jakie ma uczucia w stosunku do Gillian.
Wielka mi sprawa, było to oczywiste od pierwszej serii, ale nie ma to znaczenie, bo i tak nigdy do niczego między nimi by nie doszło. Mieli pecha. Najpierw Lightman był żonaty, następnie Foster. Różniej z kolei zbyt dobrze się znali - zdawali sobie sprawę ze swoich wad i przywar - oraz zbyt mocno cenili sobie przyjaźń miedzy sobą, by narażać ją dla romansu, który obarczony byłby niepowodzeniem, co mogłoby zniszczyć ich przyjaźń. Wybrali drogę przyjaźni...
ooo.... ja tez bym chciała :) baaardzo mi się serial podobał :) ale czasem może lepiej skończyć w odpowiednim momencie :)