PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485877}

Magia kłamstwa

Lie to Me
2009 - 2011
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47926
6,2 8 krytyków
Magia kłamstwa
powrót do forum serialu Magia kłamstwa

Tim Roth odwiedzi Krakow na of camera wiec zapraszam do mojego miasta Kraków .A teraz druga rzecz co do serialu nie wiem ale mam czasem takie odcinki ktory nie kumam szczegolnosci glownego wątku ze czasem boje sie ze nie skumam znowu odcinka szczegolnie z drugim sezonie np pogubilem sie z w tym odcinku byl to chyba 19odcinek w tamten czawartek co Cal sie pomyli sie co to tego meczyzny co mial byc skazany na smierc za zabojstwo chyba chlopca wiem ze tam brat chcial oskarzyc Ligtmana za to ze oskarzyl nie slusznie jego brata jak zrozumialem to podobno brat zabil tam jakiegos chlopca po chceli sie zemcząc na rodzicach tego dziecka po nie uratowali jego brata bo odnioslem wrazenie bylo trzech braci przepraszam ze to tak opisuje i pewnie sie myle i tworze nowa historie dlatego niech mi ktos napisze jak to bylo bo moze mam racje sam nie wiem czemu czasem sie glubie w tym serialu .

kinoman1985

o tak, bardzo łatwo się pogubić. w Twojej wypowiedzi również :)

livhanna

Trudno jest opisac swoje watpliwosci dlatego taki chaos ja tylko chcialem by ktos mi strescil ten odcinek.Nic po za tym