PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485877}

Magia kłamstwa

Lie to Me
2009 - 2011
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47926
6,2 8 krytyków
Magia kłamstwa
powrót do forum serialu Magia kłamstwa

Pierwszy sezon był dobry, taki fajny serial który można pooglądać jak sie ma wolną chwilę ale nie było żadnego szału. 2 sezon mile mnie zaskoczył. Poziom baardzo podskoczył , każdy odcinek to naprawde ciekawa i dobrze zrealizowana historia. Dzieje się dużo więcej, zaczynają korzystać z potencjału jaki miał w sobie sam pomysł na ten serial. Kończe oglądać ten sezon i z niecierpliwością czekam na następny ; D peace

ocenił(a) serial na 9
Citizen169

Wiecie kiedy zaczyna 2 sezon na Canal +

Citizen169

Jak dla mnie drugi sezon na tym samym poziomie, co pierwszy. Bez większych zmian, kiedy już się zaczynało dziać się coś fajnego, to zazwyczaj szybko kończyli wątek (kłopoty doktorka, romans asystentów etc.). Trzeci sezon już w październiku z tego co pamiętam i ciekawe czy utrzymają poziom, bo nie wiem czy Fox ma jeszcze pomysł na ten serial. Zobaczymy

WhosThat

A największym rozczarowaniem był ostatni odcinek. To miał być finał sezonu?!

ocenił(a) serial na 9
pekatrine

Nie wiem czego oczekiwaliście, że Lightman wyzna miłość Foster i będziemy mili kolejną kopie czego z Housea : P tak wg co się stało z ex. żoną Cala ? wg zgubiłam jej wątek ona miała się gdzieś przenieść, a Emily mieszka z Calem ? oO

claudie

Cóż, nie narzekałabym gdyby tak się stało :)
Ale chodzi mi o to, że odcinek był taki mało spektakularny. Ja się wynudziłam.
Nie wiem co się stało z jego żoną, też to jakoś przegapiłam.

ocenił(a) serial na 9
pekatrine

HA : D! No to będzie trzeba pewnie jeszcze poczekać ;) może koniec 3 sezonu : D chociaż tutaj tyle spraw jest niedopowiedzianych, że kto ich wie.

claudie

Z eks doktorka nic się nie stało. Scenarzyści serialu mają pewną tendencję to gaszenia szybko wątków i usuwania niektórych postaci w cień. Przykład to chłopak Torres, który po wypadku zniknął bez śladu, a ona była w nim taka zakochana ;-)