PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485877}

Magia kłamstwa

Lie to Me
2009 - 2011
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47922
6,2 8 krytyków
Magia kłamstwa
powrót do forum serialu Magia kłamstwa

Hej.
Ogląda ktoś jeszcze "Lie to me" ?? patrząc na bezruch panujący na forum mam co do tego wątpliwości.... II sprawa, dlaczego trzeba tak długo czekać na napisy...... ??. Co sądzicie o nowym odcinku "Beat the Devil" ?? Według mnie odcinek ciekawy, dobry, zaskakujący (gdy Cal poddawany był torturze "waterboarding" - tortura stosowana przez CIA ). Mam nadzieje że nowe odcinki zachowają klimat poprzednich i będziemy mogli cieszyć sie starym i dobrym Lie to me.

ocenił(a) serial na 9
pillar_88

ja oglądam:) odcinek ok.

ocenił(a) serial na 10
pillar_88

ja też oglądam i odcinek bardzo mi się podobał, lubię jak Lightman mierzy się z psychopatami :D

pillar_88

Świetny odcinek, dużo zaskakujących momentów, Cal w formie ;], serial nadal trzyma wysoki poziom. Na napisy trzeba było czekać długo, bo dostosowują je do dwóch wersji ripów, za to są wykonane bez jakiś rażących błędów. Czekam na następny odcinek.

ocenił(a) serial na 9
pillar_88

Oglądałam dosłownie przed chwilą i jestem pod dużym wrażeniem. Brawo dla scenarzystów :) Już nie mogę doczekać się napisów do odc 12 :)

ocenił(a) serial na 8
pillar_88

Super. szkoda tylko, ze jest nas tak mało. Serial zasługuje moim zdaniem na szerszą widownię - pożyjemy zobaczymy. Tym czasem z niecierpliwością czekam razem z wami na napisy do 12 odcinka xD

ocenił(a) serial na 7
pillar_88

A ja muszę przyznać, że 11 jakoś mnie nie zachwycił, niby ok, ale czułam pewien niedosyt . Było kilka klimatycznych scen, ale czegoś mi brakowało. Za to 12 ciekawy ;)

pillar_88

oczywiście,że oglądałam i właśnie zabieram się za 02x12 :)) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
awrel

Właśnie jestem po obejrzeniu 11 odcinka drugiej serii i jestem po wrażeniem :) nie zawiodłem się ;D
od razu ściągnąłem 12 odcinek lecz niestety napisy dopiero w tłumaczeniu ale cóż poczekam ;)

ocenił(a) serial na 10
pillar_88

Podobają mi się te nowe odcinki, obejrzałem właśnie odcinek 13 i to co najbardziej mi się podobało to to, że Ria Torres zaczęła się w końcu uśmiechać, cały czas wydawało mi się, że jest taka spięta, obrażona na cały świat, a tutaj uśmiech od ucha do ucha, od razu lepiej się ogląda sceny z jej udziałem :D

pillar_88

I ja też oglądam :)Chyba nie wszyscy jeszcze się zorientowali, że nowe odcinki wychodzą. Zresztą serial jest w top100, więc myślę, że widownia nie jest wcale taka wąska.

ocenił(a) serial na 9
pillar_88

Oczywiście, że oglądamy XD Nie moglam się doczekać nowych odcinków. 'Lie to me' znowu mnie nie zawiódl :) Wlaśnie ściągam 13 odcinek.
Nigdy nie sądzilam, że jakiś serial przebije mojego ukochanego House'a, a jednak 'Magia klamstwa' stala się moją pozycją 1! Po prostu kocham The Lightman Group ;P

ocenił(a) serial na 10
Bittersweet88

Myślę że sporo osób "zakochało się" w tym serialu i ogląda go tylko nie mają czasu wchodzić na forum, jak ja. Dzisiaj znalazłem chwilkę. Jestem po 13 odcinku który mi nie przypadł do gustu ale ogólnie sezon jest niezły. W mojej klasyfikacji seriali "lie to me" jest w pierwszej trójce.
Pozdrawiam fanów:)

pillar_88

Cal i jego ADHD w sądzie:), jak na razie kontynuacja trzyma poziom, oby tak dalej;))

ocenił(a) serial na 10
pillar_88

ja też oglądam ;) a odc. z tym psychopatą - mistrzostwo :))

ocenił(a) serial na 9
pillar_88

Pierwsza seria była chyba bardziej trzymająca w napięciu. Scenarzyści wystrzelali już swoje lepsze naboje... chyba :) ale mimo to dalej oglądam. Powoli zaczynają wchodzić w tory jakimi poruszał się np. JAG - co odcinek jakaś sprawa, nieustraszeni bohaterowie ;) i wątek pary wiodącej, która zejdzie się w ostatnim odcinku ostatniej serii, nie wcześniej, ale co odcinek podrzucą widzom choć jeden ciepły i magnetyczny momencik, by podtrzymać ciśnienie. W ostatnim odcinku np. Lightman pokazywał córce, jak w jego mózgu ożywiły się miejsca odpowiadające za miłość, gdy oglądał zdjęcie Gillian, podczas gdy zdjęcie ex-wife wywołało raczej negatywne reakcje (co jednak nie przeszkadza mu w sypianiu z nią raz na jakiś czas :D)