PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485877}

Magia kłamstwa

Lie to Me
2009 - 2011
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47922
6,2 8 krytyków
Magia kłamstwa
powrót do forum serialu Magia kłamstwa

Pod tym linkiem znajdziecie program podobny do tego używanego w serialu.
http://hotfile.com/dl/17421673/5b61f9a/miextrto.rar.html
Pochwalcie sie wynikami z pre-testu. Mój wynik to 79%.

ocenił(a) serial na 10
LupusAbadon

Cześć na stronie Paula Ekmana jest program "METT" i jego wersja demo dostępna bezpłatnie. Mój wynik z tego testu to 60% ale za drugim razem miałem już 100% bo wszystkie twarze się powtórzyły. Ciekawy programu z tego linku, jeśli to pełna wersja Mett to super.

ocenił(a) serial na 10
wierzcho

Tak to ten sam program tylko w nieco innej oprawie graficznej. W pre-teście miałem 93%. A program jest na prawdę świetny można się trochę pobawić i pouczyć.

ocenił(a) serial na 8
LupusAbadon

86% jak na razie ^^

Lizabeth_

pretest 77 % :(

ocenił(a) serial na 8
tix666

Mam pytnie. Pobrałam plik z linku, ale nie mogę go otworzyć, bo nie mam odpowiedzniego programu na komputerze. I nie chodzi mi o winnrar. Mugłby mi ktoś powiedzieć jaki to program?

ocenił(a) serial na 10
ala_bala2

Ten program to DAEMON Tools:)
Miłej zabawy z "METT"

ocenił(a) serial na 9
LupusAbadon

Dzięki za link :)

W pre-teście też miałam 79%. Zobaczymy, jak poćwiczę :]

LupusAbadon

W online 100% bez mrugnięcia okiem, ale już w wersji zaawansowanej tylko niecałe 60%.

WhosThat

Wy też nie możecie obejrzeć review ? Filmy przedstawiające nie działają?Ma ktoś sposób na naprawienie tego,byłbym wdzięczny.

_Chaos_

Pokombinuj z kodekami. Chociaż nie wiem czy to coś pomoże ;-)

ocenił(a) serial na 9
_Chaos_

Mi również nie działały i pogrzebałam po prostu w folderach programu, są tam wszystkie i można otworzyć spokojnie w jakimś odtwarzaczu :)

edit

Konkretnie to po prostu folder "Movies" w otwartym obrazie programu ;)

ocenił(a) serial na 8
CherryB

Pochwale sie wam, mozecie wierzyc lub nie ale w za pierwszym razem mialem w pre tescie 100%:D

ocenił(a) serial na 9
LupusAbadon

Mam Daemon Tools i nadal nie wiem jak mogę otworzyć METT... Proszę o pomoc

ocenił(a) serial na 8
monika_kiecana_2

Zamontuj obraz w wirtualnym napędzie, który utworzył daemon. Taka mała ikonka w zasobniku, ppm-> zamontuj obraz lub napędy. Dalej sobie chyba poradzisz.