Magia kłamstwa

Lie to Me
2009 - 2011
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47977
6,2 6 krytyków
Magia kłamstwa
powrót do forum serialu Magia kłamstwa

Serialem zostałem zaciekawiony jednym odcinkiem w TV i wciągnął mnie , postanowiłem zacząc z nim przygode i obejrzałem cały . Co moge powiedzic . Ciekawy pomysł na serial .
Genialni aktorzy . NIezgodze się ze stwierdzeniem że Lightman to kopia Hause bo Hause wzorowany jest na Sherlocku Holmesie więc Lightman to wzorzec Holmesa .
Słuszałem wiele pytań czy da się coś wyciągnąc z serialu jakieś wiadomości do czytania twarzy , i tak i nie . Jeśli oglądamy uważnie to może się to przydać ale chyba nie czytamy z twarzy mordercy czy psychopaty i te emocje nie są tak wyraźiste .

Najlepszy sezon : zdecydownie 3 , fajne wądki ale 1 i 2 też są na poziomie
Ocena postaci
Lightman : trudno jest sie z nim rozstać ale podobno T.Roth ma grać w jakims nowym serialu
Foster : na swój wiek jest przepiękna
Loker : gra taką ciote śmieszną
Torres : niezły charakter
Najlepszy zapamiętany cytat Lightman'a : Czas nie ch*j , nie stanie
Ocena końcowa ; dam 10/10
POLECAM , NIE ŻAŁUJE

A wasze opinie?

ocenił(a) serial na 7
romans047

Ocena końcowa ; dam 10/10
ocena: 9

wat

ocenił(a) serial na 10
romans047

Ja też naprawę uwielbiam ten serial. Mam nadzieje że będzie 4 seria. A postać Lightmana jest po prostu genialna.

ocenił(a) serial na 10
CurlyHairLady

Nie będzie 4 serii. Fox już nie podpisał z nimi umowy :(

ocenił(a) serial na 10
kornik134

O to już moje nadzieje zostały rozmyte niestety ;(

ocenił(a) serial na 6
romans047

myślę że, najlepsze wądki z Hausem, a Lightman to wzorzec Holmesa.

ocenił(a) serial na 8
zajaczekNGU

Lightman to ani Holmes ani House. Holmes posługiwał się drogą dedukcji, house podobnie plus znajomością objawów różnych chorób, natomiast Lightman posiada wyuczoną zdolność zwaną mikro mimiką, która jest częścią behawioryzmu, który z kolei podlega pod psychologię.

ocenił(a) serial na 8
romans047

ja własnie teraz skończyłam 3 sezon i pytam (możliwe spojlery) - czy rzeczywiście to już koniec??? myślałam, że jakoś się wyjaśni poboczny wątek "prywatny", przynajmniej Lightmana...
Serial świetny, Tim Roth genialny :))) i ten cytat o czasie też zapamiętałam :D
9/10