Hej . Oglądałam ostatnio odc. Magii , w którym Gill opowiada jakiemuś kolesiowi (podejrzanemu) o tym jak była z Calem . Czy oni się rozstali ? Jak tak to kiedy dokładnie ; d
(O odc mi chodzi ) A i jeszcze jedno . ;d W jednym odcinku Cal wchodzi do domu Gillian czy coś tam tego . Wiecie może który to odcinek ?
Z góry dzięki .
Cal i Gillian nigdy nie byli razem, musiało ci się albo pomylić, albo Gillian mogła naginać fakty dla dobra sprawy. Pamiętasz coś więcej z tego odcinka?
Bo ogólnie rzecz biorąc Gillian w ciągu trwania serialu miała 2 facetów, swojego męża Aleca i chłopaka Dave'a.
A ten drugi odcinek to najprawdopodobniej 4 odcinek 2 serii (sama końcówka).
Niestety nic więcej nie pamiętam .Ale wiele razy spotkałam się z tym że się przytulali (Cal i Gill ) i wgl , i wydawało mi się że są , albo chociaż byli razem , no ale to może dlatego że oglądałam te odc. dość spontanicznie i nie po kolei ; /
Cal i Gillian nie byli razem, oglądam obecnie ten serial w internecie i z tego co pamiętam to nie Gill opowiadała o rozstaniu z Calem ale Ria, podczas urlopu Cala.
Między Gillian a Calem od początku jest chemia, są przyjaciółmi i widać że też kimś więcej w ostatnim odcinku Cal przyznaje córce że kocha Gillian ale nie będą parą podczas serialu, szkoda że nie nakręcą już więcej odcinków mogłoby się to rozkręcić.
już wiem Gillian opowiada o swoim rozstaniu z Calem w odcinku 10 sezonu 3 , na potrzeby sprawy oszusta matrymonialnego. Rozstanie jest fikcją.