PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485877}

Magia kłamstwa

Lie to Me
2009 - 2011
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47926
6,2 8 krytyków
Magia kłamstwa
powrót do forum serialu Magia kłamstwa

Jestem na początku I sezonu i ciekawi mnie, czy będzie w serialu jakiś wątek miłosny pomiędzy Elim (Elem?) a Rią? Bo ci dwoje pasowaliby do siebie jak na mój gust.

ocenił(a) serial na 9
aka13

Tak, będzie taki wątek - może nie tyle miłość, ile fascynacja pomiędzy tą dwójką i jednonocny romans ;)

Bittersweet88

Dzięki. A i mam jeszcze takie pytanie- to będzie tak, że oni będą do siebie powoli zmierzać (coś jak Booth i Brennan w Bones) czy kawa na ławę, od razu wszytsko wiadomo?

ocenił(a) serial na 9
aka13

Będzie widoczne przez prawie cały czas iskrzenie między nimi (w szczególności z jego strony), ale po wspólnie spędzonej nocy (która była raczej spontaniczna i chwilowa) już niczego nie da się zauważyć... Torres jest ambitna i od początku stawiała pracę ponad uczucie i dała to odczuć Lokerowi.

Bittersweet88

Dzięki jeszcze raz :)

ocenił(a) serial na 9
aka13

w 3 sezonie pojawi się wątek pomiędzy Calem a Foster : P tj. pojawił się pod koniec 5 odcinka, czekam na napisy do 6 aby zobaczyć jak się rozwinie

ocenił(a) serial na 6
iLyN

Właśnie chciałam się zapytać Was,drodzy Fani co sądzicie o relacji Cal'a i Gillian?
Generalnie już nic nie rozumiem. Cal uważa Gillian TYLKO za przyjaciółkę czy na prawdę się w niej podkochuje? Jest mnóstwo niedopowiedzeń (nie tylko w przypadku tego wątku), np. w jednym z odcinków 2 sezonu Cal mówi, że jest jedna kobieta "tylko nie wie czy on byłby dla niej odpowiedni" potem olewa kobietę , która wyraźnie ma ochotę co najmniej wsadzić mu język do gardła i idzie do Gill;a już w następnych odcinkach bzyka jakieś inne panienki i nie krępuje się , że ona o tym wie. Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam:)

p.s. I co to miało być za zakończenie 5 odcinka 3 serii?! Myślałam,że zawału dostane !! :D

Jeszcze raz pozdrawiam;)

Bittersweet88

oo kurcze już nie mogę znieść tego napięcia między Rią a Lokerem z odcinka na odcinek ... a jestem dopiero w połowie 2 sezonu