PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485877}

Magia kłamstwa

Lie to Me
2009 - 2011
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47922
6,2 8 krytyków
Magia kłamstwa
powrót do forum serialu Magia kłamstwa

przemowilem. nie wiem co wy w tym widzicie. naprawde pierwszorzedna cieniznA ;)

użytkownik usunięty
lukarian1313

Jaki człowiek taki gust, a twój gust jest fatalny :)

ocenił(a) serial na 4

nie no jasne człowiek <-> gust. Oczywista zależność. już widzę mi ubliżyłaś, spooko :)
wracajac: serial jest tendencyjny naiwny i po prostu kiepski.
a skoro mówisz o guscie. To przejrzalem pobieznie i co mi sie rzucilo w oczy: good fellas 8/10 wall-e 10/10 .. OK...
generalnie nie ogladam slabych filmikow. nie wiem co mozesz szerzej zarzucić mojemu gustowi. Co by to nie było, dalsza dyskusja jest chyba o oczywisty sposób daremna.

użytkownik usunięty
lukarian1313

oczywiście kiepska "komedia" Brüno to kwintesencja tandety twojego gusty, bajki takie jak Wall-E są piękne, może być od nich zmądrzał

ocenił(a) serial na 10
lukarian1313

"OK...generalnie nie ogladam slabych filmikow." Brüno to jest naprawdę KIEPSKI(skoro używamy takich określeń), poziom chyba niższy niż American Pie... Na Twoim miejscu powstrzymałabym się więc od jakże bezkrytycznej opinii na temat własnego gustu :) Swoją drogą na podstawie gustu człowieka można dużo o nim powiedzieć. Zgadzam się, że nie wszystko. I na koniec moja dobra rada: sprawdź w słowniku definicję słowa tendencyjny.

ocenił(a) serial na 4
notooco

nie rozumiecie tego filmu :) a zestawienie z american pie już w ogóle niskich lotów. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
lukarian1313

nie rozumiecie tego filmu? nie rozumiesz tego serialu ? kiepski argument. pozdrawiam