przemowilem. nie wiem co wy w tym widzicie. naprawde pierwszorzedna cieniznA ;)
nie no jasne człowiek <-> gust. Oczywista zależność. już widzę mi ubliżyłaś, spooko :)
wracajac: serial jest tendencyjny naiwny i po prostu kiepski.
a skoro mówisz o guscie. To przejrzalem pobieznie i co mi sie rzucilo w oczy: good fellas 8/10 wall-e 10/10 .. OK...
generalnie nie ogladam slabych filmikow. nie wiem co mozesz szerzej zarzucić mojemu gustowi. Co by to nie było, dalsza dyskusja jest chyba o oczywisty sposób daremna.
oczywiście kiepska "komedia" Brüno to kwintesencja tandety twojego gusty, bajki takie jak Wall-E są piękne, może być od nich zmądrzał
"OK...generalnie nie ogladam slabych filmikow." Brüno to jest naprawdę KIEPSKI(skoro używamy takich określeń), poziom chyba niższy niż American Pie... Na Twoim miejscu powstrzymałabym się więc od jakże bezkrytycznej opinii na temat własnego gustu :) Swoją drogą na podstawie gustu człowieka można dużo o nim powiedzieć. Zgadzam się, że nie wszystko. I na koniec moja dobra rada: sprawdź w słowniku definicję słowa tendencyjny.
nie rozumiecie tego filmu :) a zestawienie z american pie już w ogóle niskich lotów. pozdrawiam