PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485877}

Magia kłamstwa

Lie to Me
2009 - 2011
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47922
6,2 8 krytyków
Magia kłamstwa
powrót do forum serialu Magia kłamstwa

czytając większość wypowiedzi wszechwiedzących oglądaczy seriali zastanawiam się, dlaczego jeszcze nie powstał serial o niebywale ciekawej i skomplikowanej fabule, z rewelacyjnymi niepowtarzalnymi bohaterami? wszyscy ci krytykujący są niesamowitymi znawcami, którzy doskonale znają się na tworzeniu filmów...zatem do dzieła - napisać scenariusz, dobrać obsadę i wyreżyserować i cały świat padnie na kolana...ech ludzie czy jest w stanie dogodzić waszym wysublimowanym gustom jakiś serial?

ocenił(a) serial na 3
aniteczka44

To, że nie widziałeś takich seriali w TVP wcale nie oznacza, że takich nie ma. Choćby Game of Thrones: serial o skomplikowanej fabule, bardzo dużej liczbie wątków, ciekawymi i (na ogół) unikalnymi bohaterami. Można dodać, że jest uważany za jeden z najlepszych wciąż emitowanych seriali. Inne przykłady: Carnival, Boardwalk Empire czy Twin Peaks.

ocenił(a) serial na 3
aniteczka44

To, że nie widziałeś takich seriali w TVP wcale nie oznacza, że takich nie ma. Choćby Game of Thrones: serial o skomplikowanej fabule, bardzo dużej liczbie wątków, ciekawymi i (na ogół) unikalnymi bohaterami. Można dodać, że jest uważany za jeden z najlepszych wciąż emitowanych seriali. Inne przykłady: Carnival, Boardwalk Empire, Breakig Bad czy Twin Peaks. Można wymieniać jeszcze więcej takich seriali, które miały doskonałe pierwsze sezony.
Ten twór jest po prostu słaby i nawet nie potrafi przekonać laika, że to co robi główny bohater jest możliwe.

matips

tak jak twoje oceny seriali ,wcale mnie nie przekonuja do ich obejrzenia ,bo nie sa moim zdaniem racjonalne,a jesli chodzi o filmy to wysilbys sie bardziej i ocenil troche wiecje nie moge sie doczekac.. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 3
robert_strach

Nie zgadzasz się z ocenami, bo masz inny gust, czy mas jakieś konstruktywne uwagi? Pytam poważnie, bo chętnie się dowiem.

Wiem, że trochę mało filmów oceniłem na filmwebie, ale większość filmów oglądam w telewizji i niewiele wywołuje dostateczne emocje, by zapamiętać i ocenić tytuł.

matips

rouzmiem przez to zelubisz dluzsze formy skoro ogladasz seriale ,ale chodzilo mi o oceny ze z pewnymi sie zgodze a z pewnymi nie aczkolwiek mysllalem o tym ze jak ocenisz wiecej filmow podobnie lub mniej do mojego gustu ,bede mogl wysnuc cos ztego typu masz cos w repertuarze godnego polecenia co moze mi sie prawdopodnie spodobac albo roznimy sie glownie gustami. wstepnie tyle . takze jak ocenisz wiecej pozycji ktore ogladales bede mial perspektywe wieksza odnosnie twoich seriali . mam nadzieje ze nie zagmatwalem za bardzo . z powazaniem