PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=811121}

Magnum: Detektyw z Hawajów

Magnum P.I.
2018 - 2024
6,7 678  ocen
6,7 10 1 678
Magnum: Detektyw z Hawajów
powrót do forum serialu Magnum: Detektyw z Hawajów

Magnum

ocenił(a) serial na 10

Nie oglądałam oryginału, ale moim zdaniem serial świetny, jeden z moich ulubionych.
Świetna gra aktorska Jay'a (jego uśmiech ;) XD), choć czasem mogliby dopracować tekst, a Higgy jest po prostu znakomita. Polecam jak najbardziej!!! :D:P

ocenił(a) serial na 7
Agata_Glowczynska

Dla samej Higgins można oglądać :) Też oryginału nie widziałem, ale bez Higgins płci żeńskiej mnie jakoś nie pociąga on :)

Agata_Glowczynska

Są gusta i guściki. Ale polecam serial oryginalny z Tomem Selleck'iem. To zrozumiesz jaki błąd popełniłaś oceniając ten gniot na 10.

ocenił(a) serial na 7
remi1982

Patrząc na Sellecka i te wąsiki to jakoś przechodzi mi ochota na oglądanie oryginału :)))) A ostatnio w lumpeksie sporo płyt DVD było ze starą wersją.

PrzemekLipski

Przykro mi. Jesteś po prostu produktem swoich czasów. Miałki, nijaki, byle jaki. Jak ten nowy serial.

ocenił(a) serial na 7
remi1982

Nowy serial jest pogodny, czasem wzruszający, zabawny, czasem smutny. A które to są moje czasy?

PrzemekLipski

"...serial jest pogodny, czasem wzruszający, zabawny, czasem smutny." Idealnie opisałeś właśnie serial s Selleckiem :) Przełam się i obejrzyj dwa trzy odcinki a zapewniam, że się nie zawiedziesz.

ocenił(a) serial na 7
remi1982

Próbowałem z Selleckiem i nie dałem rady. Wolę jednak współczesną wersję.

PrzemekLipski

Serial jest zwyczajnie głupiutki a nie pogodny czy zabawny ):

ocenił(a) serial na 7
buterfly

ależ jest pogodny i zabawny, głupiutkość w tym nie przeszkadza.

PrzemekLipski

Taki to był oryginał :) - Tutaj niestety stracił swój luzacki klimacik na rzecz wyłącznie głupotek co pokazuje też drugi sezon już w pierwszym odcinku, od gdyby babka nie zamknęła męża w własnym domu :) - To całej sprawy by nie było, dalej jest tylko gorzej detektyw nie sprawdza kompletnie poszlak tylko wierzy kobiecie którą znalazł przy nieżyjącym męczyżnie na słowo że to ona go nie zabiła ;) - Co gorsza wymyśla durnowaty plan z helikopterem który kręci się koło banku, i serio tego mają nie zauważyć bandyci że to jest zasadzka? ;) - Może tobie to nie przeszkadza mi niestety już tak gdyby to była parodia to były w stanie zaakceptować serial, inaczej jest tylko głupiutkim serialikiem który zapewne szybko zakończy swój żywot bo niczym się niestety nie wyróżnia ):

ocenił(a) serial na 7
buterfly

Mi wystarczy że nie ma Toma Sellecka, a Higgins to fajna dziewczyna, a nie jakiś dziadek w krótkich spodniach i podkolanówkach. Nie mogę na to patrzeć :)

PrzemekLipski

I właśnie że zamieniono Higgins w silną i dominującą kobietce zepsuto tą postać a nowy aktor w roli Magnuma niestety nie posiada takie luzu w sobie jak Tom, niestety prze cały czasz mam odczucie plastikowatości tego rebootu ):