Nie oglądałam oryginału, ale moim zdaniem serial świetny, jeden z moich ulubionych.
Świetna gra aktorska Jay'a (jego uśmiech ;) XD), choć czasem mogliby dopracować tekst, a Higgy jest po prostu znakomita. Polecam jak najbardziej!!! :D:P
Dla samej Higgins można oglądać :) Też oryginału nie widziałem, ale bez Higgins płci żeńskiej mnie jakoś nie pociąga on :)
Są gusta i guściki. Ale polecam serial oryginalny z Tomem Selleck'iem. To zrozumiesz jaki błąd popełniłaś oceniając ten gniot na 10.
Patrząc na Sellecka i te wąsiki to jakoś przechodzi mi ochota na oglądanie oryginału :)))) A ostatnio w lumpeksie sporo płyt DVD było ze starą wersją.
Przykro mi. Jesteś po prostu produktem swoich czasów. Miałki, nijaki, byle jaki. Jak ten nowy serial.
Nowy serial jest pogodny, czasem wzruszający, zabawny, czasem smutny. A które to są moje czasy?
"...serial jest pogodny, czasem wzruszający, zabawny, czasem smutny." Idealnie opisałeś właśnie serial s Selleckiem :) Przełam się i obejrzyj dwa trzy odcinki a zapewniam, że się nie zawiedziesz.
Taki to był oryginał :) - Tutaj niestety stracił swój luzacki klimacik na rzecz wyłącznie głupotek co pokazuje też drugi sezon już w pierwszym odcinku, od gdyby babka nie zamknęła męża w własnym domu :) - To całej sprawy by nie było, dalej jest tylko gorzej detektyw nie sprawdza kompletnie poszlak tylko wierzy kobiecie którą znalazł przy nieżyjącym męczyżnie na słowo że to ona go nie zabiła ;) - Co gorsza wymyśla durnowaty plan z helikopterem który kręci się koło banku, i serio tego mają nie zauważyć bandyci że to jest zasadzka? ;) - Może tobie to nie przeszkadza mi niestety już tak gdyby to była parodia to były w stanie zaakceptować serial, inaczej jest tylko głupiutkim serialikiem który zapewne szybko zakończy swój żywot bo niczym się niestety nie wyróżnia ):
Mi wystarczy że nie ma Toma Sellecka, a Higgins to fajna dziewczyna, a nie jakiś dziadek w krótkich spodniach i podkolanówkach. Nie mogę na to patrzeć :)