PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=811121}

Magnum: Detektyw z Hawajów

Magnum P.I.
2018 - 2024
6,7 678  ocen
6,7 10 1 678
Magnum: Detektyw z Hawajów
powrót do forum serialu Magnum: Detektyw z Hawajów

sezon 4 i...?

ocenił(a) serial na 5

...ostatni serial skasowany ,ogólnie średniak,choć liczyłem na kolejny sezon patrząc na wyniki bo nie były aż tak złe,niby serial zagrożony był anulowaniem ale nie takie się ratowały.

ocenił(a) serial na 7
Mar_28

czyli już definitywnie nie będzie 5 sezonu, czy jest jeszcze szansa że przejdzie?

Rafal87xc

Z tego co czytałem, to definitywny koniec.
Magnum i Higgy oficjalnie pożegnali się z fanami i podziękowali za wspólne cztery lata. Szkoda, może i nie był to rewelacyjny serial, ale przyjemnie się go oglądało.

ocenił(a) serial na 7
WojtasJ_

szkoda że tak słabo go zakończyli.
Tak jak piszesz, serial nie był rewelacyjny ale przyjemnie się oglądało, te piękne hawajskie widoki. Magnum i Hawaii Five-0 zawsze na relaks i odprezęnie były super.

Rafal87xc

Powiem ci, że wg mnie zakończyli go prawidłowo. Nie wyobrażam sobie dalszej części serialu po tym jak Higgi i Magnum w końcu powiedzieli co do siebie czują. Serial w dużej mierze opierał się właśnie na ich wzajemnych irytująco-przyjaznych relacjach. Popatrz co stało się z "Castle" po tym jak Castle i Beckett zostali parą? Serial w dużej mierze stracił swój urok i zostały tylko przebłyski wcześniejszego humoru. Hawaii Five-0 był kręcony 10 lat i nastąpiło "zmęczenie materiału", aktorów, skończyły się dobre pomysły na dalsze odcinki. Scott Caan praktycznie od 7 (albo 8) sezonu co i rusz znikał na 1-2 odcinki, Alex O'Loughlin sam mówił w wywiadach, że jest już zmęczony fizycznie i psychicznie. Fajnym pomysłem było wprowadzenie Katriny Law, ale to widocznie było za mało żeby serial się utrzymał - swoją drogą ma dziewczyna pecha do ról. Poza Spartacusem to gra same "role ogony", albo kasują serial po jednym-dwóch sezonach...

Mar_28

Będą dwa sezony (5 i 6), w sumie 20 odcinków z opcją przedłużenia. NBC przejęło serial.