Makabreska (2024)
Makabreska: Sezon 1 Makabreska sezon 1, odcinek 10
odcinek Makabreska (2024)

Makabreska | Chyba umarłam

I Think I'm Dead 58m
4,5 46  ocen
4,5 10 1 46
Makabreska
powrót do forum s1e10

Serio to jest koniec ????? Czyżby miał być 2 sezon w sumie wątpię, ale to zakończenie...... dziwne

Kasia2091

Myślę że będzie drugi sezon...praktycznie nic się nie wyjaśniło

ARSENDISidm

Właśnie, nic się nie wyjaśniło tylko chyba bardziej skomplikowało :/

ocenił(a) serial na 3
Kasia2091

Dokładnie

ocenił(a) serial na 8
Kasia2091

Dla mnie koniec, uśmiercili najlepszą postać.

ocenił(a) serial na 8
Kasia2091

Widzę, że nie tylko ja jestem rozczarowana zakończeniem. Po skończeniu wczoraj ostatniego odcinka, mam wrażenie, że za tydzień będzie następny

Kurczaczek1987

Czy ktoś może jakoś chronologiczne poukładać i wytłumaczyć mi ten ostatni odcinek? Bo serio nie kumam tego zakończenia ...ona w końcu się wybudziła , kim jest Makabreska itd ...tak wiele pytań

ocenił(a) serial na 8
ARSENDISidm

Według mnie: Ona się wybudziła, tylko jej głowa zaczyna szaleć i ona zaczyna szaleć. Zobacz, najpierw okazuje się, że ksiądz-lekarz chciał ją zabić (według niej), w śnie też chciał ja zabić. Potem zbrodnia na rodzinie - taka sama jak w jej śnie. Potem ten hotel, w którym była z zakonnicą - koleżanką z pracy. i Ta ostatnia zbrodnia - taka sama jak jej sen.

ocenił(a) serial na 8
ARSENDISidm

Według mnie: Ona się wybudziła, tylko jej głowa zaczyna szaleć i ona zaczyna szaleć. Zobacz, najpierw okazuje się, że ksiądz-lekarz chciał ją zabić (według niej), w śnie też chciał ja zabić. Potem zbrodnia na rodzinie - taka sama jak w jej śnie. Potem ten hotel, w którym była z zakonnicą - koleżanką z pracy. i Ta ostatnia zbrodnia - taka sama jak jej sen.