Serio to jest koniec ????? Czyżby miał być 2 sezon w sumie wątpię, ale to zakończenie...... dziwne
Widzę, że nie tylko ja jestem rozczarowana zakończeniem. Po skończeniu wczoraj ostatniego odcinka, mam wrażenie, że za tydzień będzie następny
Czy ktoś może jakoś chronologiczne poukładać i wytłumaczyć mi ten ostatni odcinek? Bo serio nie kumam tego zakończenia ...ona w końcu się wybudziła , kim jest Makabreska itd ...tak wiele pytań
Według mnie: Ona się wybudziła, tylko jej głowa zaczyna szaleć i ona zaczyna szaleć. Zobacz, najpierw okazuje się, że ksiądz-lekarz chciał ją zabić (według niej), w śnie też chciał ja zabić. Potem zbrodnia na rodzinie - taka sama jak w jej śnie. Potem ten hotel, w którym była z zakonnicą - koleżanką z pracy. i Ta ostatnia zbrodnia - taka sama jak jej sen.
Według mnie: Ona się wybudziła, tylko jej głowa zaczyna szaleć i ona zaczyna szaleć. Zobacz, najpierw okazuje się, że ksiądz-lekarz chciał ją zabić (według niej), w śnie też chciał ja zabić. Potem zbrodnia na rodzinie - taka sama jak w jej śnie. Potem ten hotel, w którym była z zakonnicą - koleżanką z pracy. i Ta ostatnia zbrodnia - taka sama jak jej sen.