Świetny serial,dawno się tak nie ubawiłem. szkoda tylko że o takiej późnej porze!Polecam ten serial!
z odcinka na odcinek bardziej się smieję! polecam! superrr serial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
zgadzam sie, fajny serial, można sie pośmiać, biedni synowie pod kloszem mamusiek:P tylko szkoda że tak późno puszczany.
Zgadzam się, że jest to bardzo dobry serial. Może nie świetny, ale pośmiać się naprawdę można. Fajni aktorzy + scenarzysta, którego bardzo lubię = udany serial komediowy :)
Przyznam że czasem jest okazja aby się pośmiac ale do świetności temu serialowi jednak daleko.
Oglądając telewizję, a szczególnie seriale komediowe można by stwierdzić, że są one coraz gorsze i w ogóle nie wciągają. Kiedy usłyszałem, o kolejnym serialu, pod tajemniczym tytułem "Mamuśki" myślałem, że znów będzie to nudny serial. A tu jednak pozytywna zmiana! Dobry scenariusz, wszystko tak jak "trzeba". No i świetna obsada. Polecam go wszystkim którzy lubią się śmiać, bądź mają zły nastrój.
Ja się coraz bardziej przekonuję do tego serialu. Coraz bardziej mnie śmieszy i już mam go w swoich "Ulubionych" :)
Oczywiście że świetny. Pośród wszechogarniającej tandety - jest to serial moze niezbyt "ambitny" ale dostarcza lekkiej rozrywki po całym niemal tygodniu. czekamy z zoną cały tydzień. no i najważniejsze - nie ma za dużo śmiechów sugerujących, ze "to jest śmieszne" w tle.