PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406163}
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 19439
7,0 2 krytyków
Mamuśki
powrót do forum serialu Mamuśki

świetny serial!!!

ocenił(a) serial na 10

Świetny serial,dawno się tak nie ubawiłem. szkoda tylko że o takiej późnej porze!Polecam ten serial!

ocenił(a) serial na 10
parmacki

z odcinka na odcinek bardziej się smieję! polecam! superrr serial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

użytkownik usunięty
parmacki

zgadzam sie, fajny serial, można sie pośmiać, biedni synowie pod kloszem mamusiek:P tylko szkoda że tak późno puszczany.

ocenił(a) serial na 10

fakt, powinien byc wczesniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Zgadzam się, że jest to bardzo dobry serial. Może nie świetny, ale pośmiać się naprawdę można. Fajni aktorzy + scenarzysta, którego bardzo lubię = udany serial komediowy :)

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Przyznam że czasem jest okazja aby się pośmiac ale do świetności temu serialowi jednak daleko.

ocenił(a) serial na 10
lukasz_8910

Oglądając telewizję, a szczególnie seriale komediowe można by stwierdzić, że są one coraz gorsze i w ogóle nie wciągają. Kiedy usłyszałem, o kolejnym serialu, pod tajemniczym tytułem "Mamuśki" myślałem, że znów będzie to nudny serial. A tu jednak pozytywna zmiana! Dobry scenariusz, wszystko tak jak "trzeba". No i świetna obsada. Polecam go wszystkim którzy lubią się śmiać, bądź mają zły nastrój.

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Ja się coraz bardziej przekonuję do tego serialu. Coraz bardziej mnie śmieszy i już mam go w swoich "Ulubionych" :)

emdzej

ja tez go lubie ;D a moze ktos doda plakat? bo mi sie nie udaje :/

emdzej

emdzej

ocenił(a) serial na 10
Blair

Właśnie dodałem, mam nadzieję, że dobry wybrałem :)

emdzej

o dzieki :* teraz to jakos wyglada ;D

parmacki

Oczywiście że świetny. Pośród wszechogarniającej tandety - jest to serial moze niezbyt "ambitny" ale dostarcza lekkiej rozrywki po całym niemal tygodniu. czekamy z zoną cały tydzień. no i najważniejsze - nie ma za dużo śmiechów sugerujących, ze "to jest śmieszne" w tle.

ocenił(a) serial na 10
kacperzreszla

Dokładnie, szkoda tylko, że serial ma tutaj tak niską ocenę. Mamy smutny naród, niestety.