PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406163}
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 19439
7,0 2 krytyków
Mamuśki
powrót do forum serialu Mamuśki

dobry serial

ocenił(a) serial na 7

lubie polskie seriale komediowe o wiele lepiej jak tez amerykanskie mamuski zobaczylem z ciekawosci nie zaluje popsmialem sie dobrze licze na ze serial u nas zagosci na dluzej tylko ciagle zastanawia mnie co polsat ubzdural dawac by puszczac komedie tak pusno o 22:00

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

Ja lubię tylko polskie seriale i ten jest jak na razie dobry, można było się pośmiać. Od razu skojarzył mi się z "Bulionerami" - niektórzy aktorzy są właśnie stamtąd. I te perełki w postaci sławnych aktorów w epizodach - Agnieszka Michalska, Piotr Skarga. Czekam na kolejny odcinek, ale emisja powinna być wcześniej.

emdzej

mam pytanie jak nazywa sie ten aktor który grał tego syna ktory miał sie ozenic ? albo w czym on grał bo cały czas ta twarz chodzi mi po głowie i nie moge sobie przypomniec ..:(

ocenił(a) serial na 10
veruss

Chodzi Ci o tego, który miał się ożenić z tą blondynką? To jest Michał Rolnicki, mnie on najbardziej przypomina się z "997" :) Gra tam w inscenizacjach, a poza tym to "Dwie strony medalu", ale gdzieś tam jeszcze grał, tylko nie pamiętam :)

emdzej

dzieki za odpowiedz o tego mi własnie chodziło:) jednak myslałam ze kojarzy mi sie z jakas lepsza rola ale skucha to w klanem mi sie kojarzy:/

ocenił(a) serial na 2
kinoman85

Polsat ma tendencje do puszczania popularnych i dobrych seriali po nocach. np. Daleko od noszy, Mamuśki itp