PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=744868}

Marcella

2016 - 2020
7,1 9,1 tys. ocen
7,1 10 1 9081
Marcella
powrót do forum serialu Marcella

Właśnie skończyłem oglądać drugi sezon i jedna rzecz nie daje mi spokoju.

W szóstym odcinku pokazane jest jednoznacznie, że Gail (pielęgniarka, która opiekowała się sparaliżowanym i się z nim "dogadała") jest zaczepiona przez Becky (narzeczoną Jasona), która prosi ją o chwilę rozmowy. Obie odchodzą, Becky jeszcze rozgląda się, ogląda za siebie - potem wiadomo, że Gail zniknęła, jest wyraźna sugestia, że Becky miała coś wspólnego z jej porwaniem.

Potem jednak, na końcu, okazuje się, że Gail zostałą zamordowana przez główną sprawczynię. Czy ten motyw z Becky jest tylko "dla zmyłki"? Byłem przekonany, że okaże się, że Becky ma coś za uszami - a tu do końca jest "tą dobrą"…

Janhalb

Też mnie zastanawia ten wątek. W szpitalu chciała wysłać Emmę razem z Marcellą, myślałam że wtedy coś zrobi Edwardowi ale się urwało wszystko.

ocenił(a) serial na 7
munkowa

Miałam takie same odczucia! Opuszczony, dzwoniący telefon Gail wręcz krzyczał, że Becky jej coś zrobiła. Jeżeli będzie kolejny sezon, to może twórcy w jakiś sposób nawiążą do tego wątku, jeżeli nie - cóż trudno, może specjalnie zostawili to dla widza do dopowiedzenia sobie historii.