Zasadnicza sprawa:Izabella Bukowska zaraz będzie miała 50 i nagle zachciało się jej grać w serialu.Nie za późno? xD.Taki serial od początku nie ma szans na sukces...
Pani Izabela jest gwiazdą polskiego dubbingu owszem i na tym powinna się skoncentrować bo gwiazdą telewizji na pewno już nie będzie :-(
Nie wiem ile masz lat, ale twój pogląd na pewne sprawy brzmi średniowiecznie. Kobieta po 40 to już do piachu bo nie ma co liczyć na karierę, dobrze jej w kuchni to niech tam siedzi?. Tak to brzmi, to już nie można robić kariery w starszym wieku? Liam Neeson został aktorem kina akcji po 50, Leslie Nielsen stał się ikoną komedii po 60. Przynajmniej zgadzamy się co do talentu dubbingowego pani Bukowskiej. Ja uważam, że w końcu ktoś zaangażował mniej opatrzoną aktorkę, której się dobrze słucha a i urody też nie można jej odmówić. Mamy koło setki świetnych aktorów dubbingowych, którzy pewnie dobrze sprawdziliby się i w serialach live-action, mimo to wolą angażować ciągle tych samych ludzi jak M Kożuchowska.
Sam serial nie jest może wybitny, ale jego głównym atutem jest nieparadokumentalność i mniej znana obsada. Pierwszy sezon dobry, drugi ma fatalny początek ale się rozkręca ( pseudo spoiler - drugi sezon nie jest już praktycznie w ogóle o tytułowej bohaterce! )
Nie chciałem jej urazić ani CB.Np Natalia Oreiro też była kiedyś gwiazdą muzyki ale już nie jest bo skoncentrowała się na telenowelach.I nawet jej fani stwierdzili że po tylu latach(ostatni album w 2002) nie miałaby szans ponownie zabłysnąć.Oczywiście w muzyce,telki swoją drogą
Spoko, nie obrażam się, sam też nie chciałem zabrzmieć za ostro. Uważam tylko, że należy dawać szansę mniej znanym ludziom, bo zmorą polskiej telewizji jest ciągłe promowanie tych samych nazwisk ( abstrahując od jakości ich faktycznego warsztatu).
Ja też musiałem się pogodzić z tym że moja ulubienica czyli pani Iwona Rulewicz(Misty, księżniczka Kala, Wendy, Tamira Goldstein i wiele wiele innych) nie będzie konkurencją dla Anny Seniuk, Małgorzaty Foremniak albo nawet dla Joanny Absolutnej Żółkowskiej ponieważ razem z Lucyną Malec Agatą Gawrońską i kilkoma innymi jest królową polskiego dubbingu.
https://m.freedisc.pl/adrian-dabrowski3,f-5523473,liga-sprawiedliwych-e17-furia- cz-2-avi,
Spodoba się Tobie na pewno:-)
Uważam, ze to brzydka kobieta i bardzo sztucznie gra (oceniam po zwiastunie, nie mam odwagi oglądać takich "seriali"), ale tu akurat się nie zgodzę, brakuje seriali o dojrzałych ludziach, ja już rzygam tymi plastikami koło trzydziestki. Jedna skrzekliwa Kożuchowska wiosny nie czyni. Dziwi mnie to, bo oczywiście gimbaza to duża część widowni, ale emeryci też spora, a ich problemy hipsterow chyba nie bardzo kręcą.