w tym serialu. Pamietam ja jak byla szczuplejsza, i mimo ze w tym serialu ma troche cialka, ma to swoj urok. rewelacyjna gra, pokazanie ze da sie pogodzic kariere z zyciem rodzinnym, podoba mi sie cieplo jakie bije z tego serialu. Plus mrozace czasem krew w zylach sceny morderstw, ciekawa mieszanka.
Ps. nie ogladam tylko poznym wieczorem kiedy moj men jest w pracy :) za duzo dreszczyku emocji jak dla mnie :P
A mnie ona niesamowicie denerwuje w tym filmie i mam zupełnie odwrotne uczucia. Uważam że gra sztucznie a już szczególnie wtedy jak płacze jest nie do zniesienia.
mam podobne odczucia jak madzik, wszystko w tym serialu jest B-klasowe, w tym główna bohaterka z krzywymi zębami, która nijak nie umie grać scen dramatycznych, a jej stylistę to się powinno na taczce wywieźć z hollywoodu i dać zakaz wykonywania zawodu, przecież ona w tych spodniach wygląda jak trzydrzwiowa słonica
Czyli wszyscy bohaterowie seriali (bohaterki też) powinni wyglądać jak modele/modelki i ubierać się jak z żurnala. Gratuluję takiego myślenia.
jasne że nie, dla każdego się znajdzie jakaś rola, np. gdyby bohaterka była starą panną z siedmioma kotami, które uważa za swoje dzieci, to Patricia by była idealna
uuu ale mi edziu powiedziałeś... gdybyś nie zauważył to dziewczynom dałem niższe oceny, mimo że mi się aktorki podobały