PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64368
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Witam wszystkich,

Dwa dni temu wróciłem z wakacji z USA z Nowego Jorku i jako wielki fan Mentalisty oczywiście poczytałem trochę o kolejnych sezonach. W stanach można się dużo dowiedzieć o przyszłych sezonach serali, a poza tym jest tam straszna walka o widza. Ponoć w 6 sezonie Red John zabije Grace Van Pelt co bardzo negatywnie wpłynie na Rigsbiego, który za jej śmierć w głownym stopniu będzie obwinał Patricka Jane do tego stopnie, że........ No i tu już jest tajemnica. Co do 5 sezonu to było już tu wcześniej pisane, że będzie bardziej mroczny pod względem klimatu jak i samego bohatera.

użytkownik usunięty
oldwomen

jestem w szoku że van pelt zostaje zabita jeżeli to nie żart

oldwomen

Skoro nie ma jeszcze żadnych konkretów co do sezonu 5, to jak to jest możliwe że byłoby już wiadome co się stanie w 6 sezonie?, a w dodatku że jedna z głównych postaci jaką jest Agentka Grace Van Pelt zginie. Jeśli miałoby już do tego dojść to jestem przekonany że twórcy serialu dobrze by to przed nami zataili, bo takich informacji jak uśmiercenie jednego z głównych bohaterów serialu nie podaje się tak wcześnie do wiadomości publicznej. Więc wydaje mi się ze mało jest w to mało prawdopodobne. ;]

ocenił(a) serial na 7
oldwomen

naprawdę myślisz, że ktoś w to uwierzy? był w USA i.......dziecko, ile ty masz lat?

ocenił(a) serial na 10
Mr_Grieves

hahahahahaah

ocenił(a) serial na 7
oldwomen

Mogę prosić o jeszcze jedną bajkę na dobranoc? Tylko trochę ciekawszą niż ta pierwsza jeśli łaska...

ocenił(a) serial na 9
milkaway

nie wiedzialem ze trzeba leciec do usa zeby poczytac na amerykanskich stronach o mentaliscie