PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64363
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

SPOJLER!!!!!

SPOJLER!!!!!

SPOJLER!!!!!

mi sie wydaje że będzie siedział w więzieniu i stamtąd będzie co jakiś czas wypuszczany pod szczególnym nadzorem jako konsultant do trudnych spraw(coś na wzór jak Eddie Murphy w 48 godzinach)lub(o czym maże:), zza krat będzie podpowiadał i nakierowywał policje na odpowiednie tropy tak jak mój ukochany Hannibal Lecter w "Milczeniu owiec"przynajmiej gdyby chociaż kilka odcinków było w takim klimacie to by było niesamowite.I myśle że Baker mógłby to zagrać na swój ciekawy,świeży sposób.Nie wiem jak doczekam kolejnego sezonu

ocenił(a) serial na 10
przemek__3

Mi się wydaje że może być podobna sytuacja co w doktorze House'ie na początku 6 sezonu... przez dwa odcinki będzie siedział w areszcie i będzie to pokazane tak że kilka miesięcy tam był(ze dwa, trzy)...albo będzie proces bo coś o nim słyszałam i będą próbowali dowieźć że działał w obronie własnej...nie mam pojęcia ale licze na coś ciekawego :D:D

ocenił(a) serial na 7
przemek__3

Jest to możliwe przez kilka odcinkow, ale myslę że taka formuła szybko się zmęczy.
Ale... czy Jane bedzie chciał to robić? Trudno mi sobie wobrazić jego stan ducha w czasie procesu...
I czy CBI nadal bedzie chciało go za konsultanta? Ich człowiek w sposób zaplanowany zabił człowieka w samym srodku centrum handlowego na oczach dziesiatek ludzi. To PR-owa klęska. Nie zdziwiłabym się, gdyby poleciała czyjaś głowa - La Roche'a albo Bertrama. Do "niepowodzeń" biura można doliczyć jeszcze sprawę Madeline Hightower...

ocenił(a) serial na 9
milkaway

cóż... może to będzie wyglądało jak w "Housie" a może jak w "White Collar" - nie wiem, ale na pewno nie będzie siedział w więzienia do końca serialu - przecież to jeszcze przynajmniej 4 sezony!
:D

juuulek

Jane w więzieniu- to będzie ciekawe!

Martwi mnie coś innego, otóż głównym celem Patricka było dokonanie zemsty na Red Johnie. Pytanie- czy po tym wszystkim Jane się zmieni? Osobiście mam nadzieję, że w końcu będzie w stanie zostawić za sobą przeszłość. Cóż, zobaczymy.:)

P.S. Oby jak najszybciej wyszedł z więzienia. Musi jakoś zmanipulować proces- przecież to nasz Patrick Jane!:)