Mobilizujcie siły bo zbliża się ostateczna rozgrywka, zostało 10 seriali w grze, ostatnią potyczkę
wygrał The Mentalist ! :) Teraz przyznaje się najwięcej 4 pkt i można głosować na tylko 1 serial lub
na max cztery a wtedy - 4, 3, 2, 1 pkt. Pierwszą część konkursu nie wiem czemu usunięto. Daję
link do drugiej http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-
502112/discussion/Konkurs+na+najlepszy+ameryka%C5%84ski+serial+sezonu+2012+2013+ cz
%C4%99%C5%9B%C4%87+2,2189340
Link nie działa.Musisz wklejać z odstępem bo nie będzie działać. Np.
................................................................................ .....................
może to http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Konkurs+na+najlepszy+ameryka%C5%84ski+serial+sezonu+2012+2013+cz%C4%99%C5%9B%C 4%87+2,2189340 wkurza mnie, że nie można poprawiać posta tu
to jest Twoja zasługa :) tak mobilizujesz nas do bitwy ale pozytyw, ogromny pozytyw :)
nie znam żadnego z nominowanych seriali :( więc nie głosuje, jak będzie Mentalista nominowany to wtedy zawalcze
bo autor konkursu to bałagan trochę ma, bo nie może ustalić sztywnych ram czasowych dla głosowania negatywnego ( właśnie z tymi nominowanymi do odpadnięcia) i dla głosowania na TAK na pozostające w grze seriale. On to podsumowuje jak mu tam wyjdzie, ale teraz trwa głosowanie na Tak, na 10 seriali i jest wśród nich Mentalista i możesz mu ( a nawet powinnaś :) ) dać 4 punkty, bo juz nie ma 5 pkt no i można obstawiać tylko Mentalistę, no chyba, że ktoś ma jakiś jeszcze z pozostałej w grze dziesiątki. Ja tam co prawda oglądam Grę o Tron i doceniam, ale i tak bardziej lubię Mentalist
oki, to juz wszystko rozumie i głosuje :) bo to mój Mentalistyczny obowiązek :)
a juz sie nam dostało za głosowanie tylko na Mentalist, tłumaczę gościowi , że autor konkursu pozwolił na to a ten, że 1 częśc usunięta i nie ma śladów na ten temat , i nam nasze wyrachowanie wytyka jakby każdy nie miał równych szans zrobic to samo. mówię mu w końcu, że to tylko zabawa i polega na tym by zwyciężył najbardziej lubiany i doceniany serial a o tym mobilizacja i spryt fanów zadecyduje. Póki co autor konkursu głosu nie zabrał.
wiesz jak namówimy chociaż część naszego forum to mamy szansę na długą zabawę ;)
Oj tam, oj tam. Trzeba myśleć perspektywicznie, a nie liczyć że jakoś samo się ułoży. To nie jest "wyrachowanie", ale aktywny stosunek do życia.
Hmmm zauważyłem że znowu zmiana zasad- poniżej wkleiłem to co zamieścił gościu prowadzący konkurs i powiem tylko tyle że za dobrze nam szło i przypuścił atak ;) głosowanie ujemne wszyscy nominowani i wszyscy głosują na mentalistę by odpadł ;(
Oto kolejne podsumowanie:
1.The Mentalist - 90 pkt
2.The Vampire Diaries - 83 pkt
3.Gra o Tron - 73 pkt
4.Supernatural - 68 pkt
5.The Walking Dead - 59 pkt
6.Pretty Little Liars - 59 pkt
7.Revenge - 52 pkt
8.Once Upon a Time - 37 pkt
9.The Lying Game - 34 pkt
10.How I Met Your Mother - 11 pkt
MAM PREZENT NA MAJÓWKĘ, DZISAJ PODLICZYŁEM GŁOSY BO JUTRO NIE MAM CZASU.
TO SĄ KONKURSY DLA ZABAWY NIKT TEGO NA POWAŻNIE NIE POWINIEN TRAKTOWAĆ. DLATEGO NA OKRES MAJÓWKI BĘDZIE CIEKAWA FORMA ZABAWY W TYM KONKURSIE PO RAZ PIERWSZY, JESZCZE TEGO NIE BYŁO W ŻADNYM KONKURSIE.
Sajmonnn prowadził kilkanaście konkursów tego typu na forach różnych seriali. Ja prowadziłem na 2 serialach to mój 3. Obecnie również tego typu konkurs prowadzi LadyAnna6 na najlepszy zakończony serial. ALE W ŻADNYM NIE BYŁO WOGÓLE GŁOSOWANIA NA 1 SERIAL. TUTAJ POZWOLIŁEM 2 ALBO 3 TO ROBIĆ, ALE TERAZ JEST JUŻ ICH OKOŁO 10.
DLATEGO W TYM TYGODNIU SĄ WSZYSCY NOMINOWANI !!!!!!!!!!!!
Każdy raz dziennie wskazuje 3 najsłabsze seriale które mają odpaść, aż do Niedzieli do południa.