Jeśli komuś mało Mentalisty i nie może doczekać się na nowe odcinki, polecam serial "Life". Jest to bardzo niedoceniany w Polsce serial kryminalny, który, moim skromnym zdaniem, powinien przypaść do gustu miłośni(cz)kom Mentalisty.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę! :o)
Life jest świetny, szczególnie postać głównego bohatera urzeka!
Szkoda, że zrealizowano tylko 2 sezony :(
Dzięki bardzo za sugestię, chętnie spróbuję. Trzy sezony Mentalisty 'przeleciałam' i czuję niedosyt! ;)
wiesz może gdzie są 2 pełne sezony? bo na seriale online jest tylko 8 odcinków a zdążyłem się wkręcić.serial fajny ale mentalista to jest to co tygryski lubią najbardziej.
Ogólnie świetny torrent dla miłośników seriali to TNT Torrent - wrzucają szybko, mają podział na polskie/zagraniczne i naprawdę ogroooomny wybór. Nie mam nic wspólnego z tą stroną, więc proszę bez posądzeń o promowanie - po prostu polecam miłośnikom seriali. ;o)
dzięki i nie pękaj komuna nie wróci ona nadal istnieje w szeregach systemu RP jebać Ich rządy róbmy swoje.
A i jeszcze apropo ,,gdyby było komuś mało'' ... Serdecznie polecam White Collar :) Równie zabawny serial o konsultancie FBI, mającym równie wielki talent do wpadania w tarapaty, jak Patrick Jane :P Aktualnie trwa emisja 2 sezonu :)
white collar też fajne ale mam takie wrażenie że z tych trzech kreacji aktorskich patrick jane najbardziej przykówa uwage widza.
Nie oglądałem jeszcze... ale skoro "Life" już za mną a w "Mentalist" szykuje się przerwa, trzeba czymś zapchać czas. Szczególnie przy tej pogodzie... dzięki za namiar.
Zacząłem oglądać White collar, ale po 5 odcinkach jeszcze nie złapałem klimatu... są jeszcze jakieś seriale w stylu: Mentalist, Castle i Life?
Oj, szkoda! White Collar jest wg mnie genialny. Dla mnie to miłość od pierwszego obejrzenia ;), czyt. pilota. Nie moglam się oderwać dopóki nie obejrzałam wszystkich odcinków do tej pory wyemitowanych.
świetny serial! zgadzam się, że niedoceniony w Polsce. Gra aktorska głównego bohatera - rewelacja!!!
Oj tak! A owoców nie lubię :P
Dziękuję za polecenia serialu Life. GENIALNY i szkoda, ze tylko 2 sezony :(
Cieszę się, że przypadł do gustu. Nie rozumiem dlaczego miał słabą oglądalność (bo chyba dlatego tylko 2 sezony?), bo film na prawdę ciekawy, często z jajem a główny bohater wyrazisty a nie pusta wydmuszka. Coś jednak Amerykańcom w nim nie podpasowało...
A ja ostatnio czuję się rozczarowany tym serialem. Pierwszy sezon był dla mnie czymś wspaniałym - nie mogłem przestać oglądać! Drugi - czyżby zaczynało brakować pomysłów? Obecny - trzeci... rozczarowanie.
Mam tak samo z Lie ro me - chyba się już koncepcja wypaliła. Przyznam, że Mentalista też zaczyna mnie drażnić - chyba nawet główny bohater, ale to pewnie po tym jak zapoznałam się z Life (właśnie kończę 2 sezon :D) To naprawdę koniec Life? :(
Niestety, skoro do tej pory nie zaczęli nawet rozważać nakręcenia 3 sezonu, to już chyba nie ma szans na dalsze odcinki. A szkoda, bo mogliby wystąpić o dopłaty w zamian za promowanie zdrowego odżywiania się. Z drugiej strony w ostatnim odcinku praktyczie wszystko się wyjaśniło, więc kontynuacja byłaby trochę sztuczna - vide choćby kolejne serie Prison Break lub Lostów. Co za dużo, to nie zdrowo. Zachowajmy dobre wspomnienia i jedzmy więcej owoców! ;o)
hej wiecie może gdzie można obejrzeć ZA DARMO cały 3 sezon mentalisty?:D
pilnie potrzebuje bo normalnie uzależniłam się od niego:D
Na więcej niz sto procent będzie. ;) Nie wiem czy jest jakaś oficjalna decyzja, ale serial ma silną stałą oglądalność. No i pare tygodni temu Simon Baker podpisal nowy astronomiczny kontrakt. Odcinki znajdziesz na torrentach.
Dokładnie, pobieraj z torrentów, warezów itd..
A jeśli chodzi o kolejne sezony to ma być ich 7: http://www.filmweb.pl/news/30+milionów+dolarów+dla+gwiazdy+%22Mentalisty%22-6856 7
Jak dla mnie za dużo mimo, że dobry serial, ale Prison Break zepsuli przez 4 sezony.