PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64372
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Jedno Pytanie

ocenił(a) serial na 8

Czy ta wkurzająca pseudo feminista policjantka przełożona gliniarzy wkoncu zdechnie? Bo nie
wiem czy ogladac ten serial czy sie denerwowac na jej beznadziejna role, gre i twarz?

ocenił(a) serial na 8
Pyramid_Head

No i ta super wierzaca laska ktora wszystko opiera na podstawie "mysli Boga" . Nie wiem ale kobiety w tym serialu sa strasznie irytujace. Jak slysze te pie rd o ly tej laski to mnie zgina i skreca. pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
Pyramid_Head

Widzę, że świeże refleksje po obejrzeniu pierwszych odcinków? Normalnie być coś odfuknęła, ale coś w tym jest. Sama nie dzierżyłam tej aktorki (Robin Tunney), oglądając (kilka odcinków tylko, i to jeszcze z lektorem na Polszicie) Prison Break, i pamiętam, że jak ją zabili to zrobiłam wielkie ufff, nareszcie. Ale to chyba raczej kwestia okoliczności, bo PB po prostu nie dzierżyłam. W Mentaliście to główna postać i nie zapowiada się, żeby coś Jej się stało, co mnie akurat cieszy :). Van Pelt z czasem traci na uduchowieniu, a przynajmniej tej naiwnej pobożności nie uzewnętrznia, niczym kaznodzieja.

ocenił(a) serial na 7
Pyramid_Head

Lepiej odpuść sobie od razu, bo tak się składa, że to główna postać obok Jane'a. Van Pelt też się nigdzie nie wybiera.

ocenił(a) serial na 8
milkaway

dzieki ; ) Serial nie jest zły ale nie jest też wybitny. Lece poogladac Fringe :P

ocenił(a) serial na 7
milkaway

E tam odpuść, zawsze na początku tak jest, że postaci są trochę nazbyt określone, w końcu muszą się czymś wyróżniać. Z Lisbon zrobili strasznie pryncypialną formalistkę, która jednak szybko Nią być przestaje. Zresztą na pewno znowu zobaczymy Ją taką właśnie w nadchodzącym odcinku, czego nie mogę się doczekać :P.