PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64576
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Witam,
kilka spraw nie daje mi spokoju:
1. Jak wiadomo złapano "prawą rękę" red john-a w jednym z odcinków. I wszystko było by pięknie i ładnie gdyby nie to, iż red john zabił tą "babkę" pod koniec odcinka.. Czy nie uważacie że trochę to było przegięcie ? Na miejscu był patrick oraz masa agentów, dodatkowo tą kobietę odprowadzało do celi kilka osób i na Ich oczach ktoś ją zabił..
Tak więc nikt z tych osób idących z "prawą ręką red johna" nie mógł się przyjrzeć red johnowi ? Widząc, iż ta kobieta pada na ziemie i nikomu nie przyszło na myśl aby zatrzymać tego mijającego gościa? Nie mają kompletnie kamer w budynku? i nie mogli zamknąć budynku w tym momencie? trochę moim zdaniem to jest naciągane ;/

2. red John złapał tą "jasnowidzkę" która pomagała CBI razem z Patrickiem. Następnie Udało się Im uratować tą kobietę.. I bardzo się z tego cieszę, ale dlaczego nic w następnych odcinkach o tym nie ma? Patrick przeprowadził z nią jedną rozmowę, Ona zaczęła z Nim rozmawiać dopiero "jako duch" i potem już nic.. nie wiadomo gdzie Ona jest, jak się czuje, czy coś jest w stanie powiedzieć Patrickowi.. a nawet jeżeli faktycznie nic nie pamięta to patrick mógł by coś pogrzebać w jej umyśle.. a nie że tak zostawili ten wątek i nic..;/

Pozdrawiam i czekam na jakieś Wasze uwagi oraz poglądy na te dwa problemy.

użytkownik usunięty
luckykid

Ooooooooooo z ktorego odcinka ta 1 sytuacja? Bo pamietam to , ale odcinek bym sobie jeszcze raz looknął

drugi sezon odcinek 8 jak się nie mylę xd

użytkownik usunięty
luckykid

A to ten ze smiercia Bosco , dzieki, jakos nie kojarzylem ze te 2 rzeczy byly w 1 odcinku , a co do tematu bo taki offtopic troche zrobilem , to pewnie Kristina trafila do czubkow bo calkiem jej odje*alo, nawet lepiej ze jej nie pokazuja bo wk*rwiala tylko, ale masz racje ze to dziwne ze tego nie draza , ale dopoki tego nie napisales to na to zbytnio mi to glowy nie zaprzatalo

Wydaje mi się że nie tylko Ciebie denerwowała Kristina... Irytowała większość widzów....stąd taki a nie inny rozwój sytuacji i jej usunięcie na bok w tym znakomitym serialu.

luckykid

Odpowiedz jest prosta - Red John to ktos z biura. Od samego poczatku przyszedl mi do glowy szef Minelli. To by moglo miec sens

luckykid

hmm.. możliwe..ale to by było za proste :D

ps. kto mi powie w który dzień tygodnia wychodzą odcinki mentalisty ?? xd
bo niedawno skończyłem wszystkie sezony.. xd

użytkownik usunięty
luckykid

W nocy z czwartku na piatek , a napisa sa zawsze kolo soboty/niedzieli

ocenił(a) serial na 10
luckykid

Napisy dla forum www.The-Mentalist.pl wychodzą w piątek wieczorem/sobota rano, a napisy od grupy NAST pojawiają się jakoś niedziela rano/wieczór.

luckykid

Moim zdaniem red john to ten chłopak VAN Pelt z FBI.. xd tak po dzisiejszym odcinku mi się wydaje :)

luckykid

Jeżeli uważnie oglądasz serial to powinieneś wiedzieć że Twój pomysł jest do kitu:) Chłopak z FBI nie może być Red John'em ponieważ jest na to po prostu za młody. Jeśli oglądasz serial ze zrozumieniem to powinieneś wiedzieć, że Red John ma już swoje latka.

malachaj

no niby tak xd ale tak jakoś mi się wydaje że przynajmniej jest powiązany z tym xd ale zobaczymy xd