Witam,
kilka spraw nie daje mi spokoju:
1. Jak wiadomo złapano "prawą rękę" red john-a w jednym z odcinków. I wszystko było by pięknie i ładnie gdyby nie to, iż red john zabił tą "babkę" pod koniec odcinka.. Czy nie uważacie że trochę to było przegięcie ? Na miejscu był patrick oraz masa agentów, dodatkowo tą kobietę odprowadzało do celi kilka osób i na Ich oczach ktoś ją zabił..
Tak więc nikt z tych osób idących z "prawą ręką red johna" nie mógł się przyjrzeć red johnowi ? Widząc, iż ta kobieta pada na ziemie i nikomu nie przyszło na myśl aby zatrzymać tego mijającego gościa? Nie mają kompletnie kamer w budynku? i nie mogli zamknąć budynku w tym momencie? trochę moim zdaniem to jest naciągane ;/
2. red John złapał tą "jasnowidzkę" która pomagała CBI razem z Patrickiem. Następnie Udało się Im uratować tą kobietę.. I bardzo się z tego cieszę, ale dlaczego nic w następnych odcinkach o tym nie ma? Patrick przeprowadził z nią jedną rozmowę, Ona zaczęła z Nim rozmawiać dopiero "jako duch" i potem już nic.. nie wiadomo gdzie Ona jest, jak się czuje, czy coś jest w stanie powiedzieć Patrickowi.. a nawet jeżeli faktycznie nic nie pamięta to patrick mógł by coś pogrzebać w jej umyśle.. a nie że tak zostawili ten wątek i nic..;/
Pozdrawiam i czekam na jakieś Wasze uwagi oraz poglądy na te dwa problemy.
Ooooooooooo z ktorego odcinka ta 1 sytuacja? Bo pamietam to , ale odcinek bym sobie jeszcze raz looknął
A to ten ze smiercia Bosco , dzieki, jakos nie kojarzylem ze te 2 rzeczy byly w 1 odcinku , a co do tematu bo taki offtopic troche zrobilem , to pewnie Kristina trafila do czubkow bo calkiem jej odje*alo, nawet lepiej ze jej nie pokazuja bo wk*rwiala tylko, ale masz racje ze to dziwne ze tego nie draza , ale dopoki tego nie napisales to na to zbytnio mi to glowy nie zaprzatalo
Wydaje mi się że nie tylko Ciebie denerwowała Kristina... Irytowała większość widzów....stąd taki a nie inny rozwój sytuacji i jej usunięcie na bok w tym znakomitym serialu.
Odpowiedz jest prosta - Red John to ktos z biura. Od samego poczatku przyszedl mi do glowy szef Minelli. To by moglo miec sens
hmm.. możliwe..ale to by było za proste :D
ps. kto mi powie w który dzień tygodnia wychodzą odcinki mentalisty ?? xd
bo niedawno skończyłem wszystkie sezony.. xd
Napisy dla forum www.The-Mentalist.pl wychodzą w piątek wieczorem/sobota rano, a napisy od grupy NAST pojawiają się jakoś niedziela rano/wieczór.
Moim zdaniem red john to ten chłopak VAN Pelt z FBI.. xd tak po dzisiejszym odcinku mi się wydaje :)
Jeżeli uważnie oglądasz serial to powinieneś wiedzieć że Twój pomysł jest do kitu:) Chłopak z FBI nie może być Red John'em ponieważ jest na to po prostu za młody. Jeśli oglądasz serial ze zrozumieniem to powinieneś wiedzieć, że Red John ma już swoje latka.