PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64372
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Heller i spółka dali 80% czasu na durne sprawy jednoodcinkowe, a w 6 sezonie trzeba było
nadrabiać. Wybrano szeryfa o którym nic nie wiedzieliśmy przed 6 sezonem. Gdybym ja miał
wybierać RJ, który by szokował to wybrałbym:szwagra Jane'a - obwiniał Patricka o to, że śmierć
żony i córki to jego wina - tak jak RJ. Oczywiście dałbym wiele odcinku z jego udziałem (a takze
wiele odcinków z "czerwonymi śledziami, żeby namotać widzom w głowach).

ocenił(a) serial na 10
redjin

Szeryf Thomas McAlister nie był według mnie złym wyborem.Szkoda natomiast że nie pojawiał się częściej.Poziej jakgdyby na siłe go wpychali podczas 6 sezonu.Mogli to poprostu rozłożyć bardziej równomiernie na przestrzeni sezonów.Aktor grający Szeryfa chyba czesto grywał czarne charaktery także nie zdziwiło mnie to że wybrali jego.Gdyby scenariusz 6x08 był lepszy mogło to wyglądać naprawde dobrze no ale poszli na łatwiznę i zrobili to co zrobili.Zespuli wszytko to co budowali przez te lata.

Także według mnie szeryf to nie był zły wybór gdyby nie słaby scenariusz odcinka,jeżeli byly by jakies inteligeniejsze dialogi miedzy RJ a PJ.