PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64368
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Mam 2 pytania

użytkownik usunięty

1. pierwsze pytanie dotyczy ostatniego odcinka na TVN. Jak Jane się domyślił że Casi
(dziewczyna na obozie z poprawczaka która była gwałcona przez swojego Wychowawcę)
ukrywa się w samochodzie Wychowawcy który chciał ją wywieść z obozu. ( Pamiętacie ten
moment w którym Patrick wszedł do samochodu, i dał Casi wianek z kwiatów)
2 drugie pytanie dotyczy tego jak nazywa się ta aktorka grająca Casi

Proszę o szybką odpowiedz (jeśli przypomni mi się jakieś pytanie to napiszę)

ocenił(a) serial na 10

1. Jak przesłuchiwali tego wychowawce to Cassie przyniosła mu kubek herbaty chyba i pewnie wymienili spojrzenia, dlatego też Jane pewnie sie domyślił, że cos ich łączy. Dlatego też, gdy ona zaginęła był pewny, że wychowaca spróbuje ją ukryć.
2. Aimee Carrero
http://www.imdb.com/name/nm2948025/

użytkownik usunięty
lampard22

Dziękuje Ci za odpowiedz. Ale przed chwilą ktoś zadał mi ciekawe pytanie, które i tu zadam, może uzyskam ciekawą odpowiedz : Jane jest prywatnym detektywem współpracującym z policją przy sprawach kryminalnych. Kiedyś był czymś w stylu "medium" nabierającym ludzi że potrafi kontaktować się z ludźmi na odległość (tym naraziła się Red Johnowi). Ale Jakie inne zajęcia mógłby wykonywać taki Jane wykorzystując swoje zdolności???

ocenił(a) serial na 10

Jane nie jest prywatnym detektywem i nigdy nim nie był i raczej nie będzie. On jest konsultantem, który pomaga przy sprawach i przy okazji chce dorwać Czerwonego Johna. Potrafi hipnotyzowac ludzi, więc może coś z tym. W drugim sezonie są też wspomnienia Jane z ojcem jak pracowali chyba w cyrku i oszukiwali ludzi...