Myślę, że z Mentalisty byłby lepszy film( np. 3częściowy ) niż serial niszczony przez komercję byle by pierdołami przedłużać oraz nie dbać o szczegóły. Niektórzy lubią oczywiście tak jak to w wcześniejszych sezonach było, że nowa sprawa się zaczyna i kończy bez wątku Red John'a. Gdyby zrobili mi z tego film to byłby to najlepszy film..myślę, tylko z wątkiem Red Johna, który mnie strasznie wkręcił.
Zdecydowanie się z tobą nie zgadzam!Serial jest dla mnie lepszy.Dla mnie mogą ciągnąć serial jak Modę na Sukces, bo nie oglądałem nigdy Mentalisty dla RJ, nawet nie dla Lisbon a dla postaci Patricka Jane.Jest zajebisty, można powiedzieć, że się w nim zakochałem.On mnie przyciągnął do serialu, nikt inny. :D
sorry lunatykowałam ;D to przez to, że wkurzył mnie artykuł o skoku w przeszłość o 2 lata po śmierci RJ.
To nie będziesz dalej oglądać? :) Nie szkodzi, większości ludzi na forum podnieca RED JOHN, ale to niestety koniec. ;:D
Już to kiedyś omawiały(?)śmy na forum, ma taką poprzeczną zmarszczkę koło kaloryfera (lekko zarysowanego :P), jakby od od długo siedzenia przez komputerem :P . Zauważyłam to chyba oglądając Pradę.
Mi nie, człowiek ze skazą jest bardziej ludzki. Ale niektórym było przykro, nawet - z tego co pamiętam, twierdzili że to nie jest zmarszczka.
Gdzie tak napisałem Liwia? ;D Moja wina?Masz takie piękne imię, że czasami przez usta ciężko przechodzi a co dopiero przez ręczne pisanie. ;D
ja na serial trafiłem przypadkiem (Zgubiłem pilota i nie chciało mi się szukać) był wówczas odcinek w którym Lisbon dostawała prezenty od ekipy (kucyk na końcu odcinka) od tamtego odcinka sie wciągnąłem w serial ale obejrzałem od początku sezon -pojawił się wątek Red Johna . Podobała mi się zagrywka intelektualna między RJ A PJ ,no i zafascynowałem się 2 rzeczami :mentalizmem oraz jak Walter Mashburn zagonił Teresę do łóżka :D
zakochałeś się w Patricku ? Oj Wojtek widzę że gruba sprawa ;D
Nie wymawiaj nazwiska Mashburn!Pokochałem postać Patricka a nie jego wygląd. ;D
ps.
Nie wspominaj o tym jak Teresa przespała się z tym okrutnym człowiekiem!
!!!
Currie Graham @curriegraham 14 paź.
For all you #mentalist fans asking, Walter Mashburn has yet to make an appearance this season. I'll let you all know if it happens.
Brzmi jakby miał powrócić :D
A o czym chciałbyś rozmawiać na forum serialu? - O pogodzie?
PS. U mnie pada :)
u mnie też pada :) jest niebo zachmurzone i ogólnie lipna pogoda ...
jak nasz kolega opowie jaka jest u niego pogoda to pogadamy o muzyce albo coś wymyślimy
OK, a czy kupiłeś już rogale świętomarcińskie? Może jest tu ktoś z Poznania? Albo jakiś Św. Marcin chociaż...?
Z klasowych wypraw do kina najbardziej pamiętam głupie karteczki od rodziców (pisanych własnoręcznie na kolanie), że mogę potem wrócić sama do domu...
nie poszedłem bo nawet nie zamierzałem tego oglądać :) ale dzięki za informację,sprawdzę przy okazji inne "propozycje "z kina :)
Raczej jak Lisbon zaciągnęła bogatego Mashburna do łóżka, wykorzystała i porzuciła - modliszka. Na szczęście sama została pokarana analogicznym (a nawet gorszym) zachowaniem PJ względem swojej osoby.
Co do filmu to był np. taki "Ścigany" (protoplasta Monka?). Zgadzam się z wypowiedzią Wojtka - ten serial tworzą fajne postaci, które chce się oglądać nawet w sprawach zupełnie proceduralnych, chociaż osobiście zupełnie nie kupuję procedurali w czystym wymiarze. Seriale proceduralne i tak ogląda się nie tyle dla spraw, co dla odbicia tychże spraw w postaciach - w ich reakcjach, dialogach itd. Dlatego dla mnie zakończenie sprawy RJ nie musi koniecznie kończyć serial.
mi również zależy na tym by serial trwał jak najdłużej-dali fajne postaci które są dobrane na zasadach kontrastu(trzymająca się procedur Lisbon i Patrick który całkowice je olewa ,tyle pięknych momentów(Wyznanie Patricka z 3x19 albo sprawa ojca Rigsby'ego i alibi które Cho mu zapewnia )gdyby serial byłby oparty 100% na Johnie to nie wiem czy po zakończeniu jego wątku można by ciągnąć serial ale skoro wątki zwykłe sprawy i john są zmieszane w sezonach to nie widzę powodów by nie kontynuować serialu :)
Fajnie to będziemy we 2 oglądać ten serial na forum.Mam nadzieję, że Teresa sie rozbierze. :D
spoko ,tylko poogarniajmy coś do jedzenia i picia bo jak zobaczymy Teresę rozebraną to będzie naprawdę gorąco :D