PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64580
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Mentalista sezon 5

użytkownik usunięty

Oglądalność premierowego odcinka The Crimson Ticket zaledwie 11.06 ml.to najmniej w historii co ważniejsze aż prawie 2.5ml. widzów mniej niż w poprzednim sezonie odcineku premierowego pt. Scarlet Ribbons czym to jest spowodowane tą nową porą niedziela 22.00 czy po prostu amerykańską publiczność już zaczęło to nudzić ?

Pytanie rodem z samosi. Jak się podoba - oglądasz, jak nie - to nie. (:

użytkownik usunięty
TheMrFishu

Ty nie rozumiesz naucz się czytać

To wytłumacz mi czego nie rozumiem ;]

Wiele amerykańskich seriali z jesiennej ramówki zaliczyło spory spadek (zwłaszcza te, które mają po 20 i więcej odcinków na sezon). Ludziom zaczęło się nudzić i tyle.

użytkownik usunięty
buldok_

no i o to mi chodzi

ocenił(a) serial na 7

To jednak nawet dobra wiadomość. Jest przynajmniej szansa, że serial nie będzie trwał przez kolejne 5 lat, tylko zakończy się w odpowiednim momencie, bez zbędnego przedłużania.

użytkownik usunięty
Mr_Grieves

czy ja wiem ale też myśle że z 6 sezonów wystarczy

ocenił(a) serial na 7

Podejrzewam, że to może być też kwestią wyboru innego kanału dostępu do produkcji tv. Nawet w Polsce ludzie wolą oglądać programy w Internecie, kiedy chcą, a nie zgodnie z ustaloną ramówką. Ja nawet czasem wieczorne "Fakty" oglądam następnego dnia rano, co 5 lat temu było nie do pomyślenia... A co dopiero serial...

ocenił(a) serial na 10
creep_

Trzeba zwrócić uwagę na to, że o 10 pm w niedzielę leci też Homeland nie mówiąc już o tym, że o tej samej godzinie była na NBC- Sunday Night Football i zgromadziła ta noc aż 20.56 mln widzów. Tak więc przy tej konkurencji Mentalist i tak się trzyma.

jagamiga1

Dodam, że jeszcze parę innych seriali leci w niedzielę, chociaż nie jestem pewien, o której godzinie. A Sunday Night Football o 10 będzie też co tydzień jeszcze przez ponad 3 miesiące (jak nie NBC, to Fox albo CBS albo ESPN może), więc konkurencja duża.

użytkownik usunięty
Spojler

Mentalista to produkcja stacji CBS, więc widzów zabiera jeszcze ABC.