PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64356
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

CBS właśnie ogłosiło, że 7 sezon rozpocznie się 30 listopada. Łącznie otrzymamy 13 epizodów. Dwuodcinkowy finał serialu zostanie wyemitowany 18 lutego.

ocenił(a) serial na 10
Monstro

http://film.onet.pl/wiadomosci/nowe-sezony-programow-cbs-i-data-ostatniego-odcin ka-mentalisty/yrzns

ocenił(a) serial na 7
Monstro

To ci niespodzianka, wcześniutko. Azjata (Cho) na twitterze pisał bodaj o początku 2015. Jak to mówią anglosasi: 'santa came early this year'... choć akurat ja nie o taki prezent prosiłam :P.

PS. W ramach serialu o serialu to być może znowu będziemy przerabiać jeszcze opcje z przeniesieniem Mentalisty do innej stacji tv. No chyba, że nie będzie czego przenosić (spełni się moje życzenie tragicznego endu i kogoś ubiją, może nawet wszystkich?! - Hellera też / zwłaszcza :P).

ocenił(a) serial na 6
creep_

Kwiaty, zachód słońca, wzruszenie, wszyscy płaczą i trzymają się za ręce - tak sobie wyobrażam zakończenie. A gdzieś tam w tle kogoś zabiją, żeby zachować pozory kryminału. A nasz kochany Bruno to chyba teraz głównie pracuje przy Gotham, więc pewnie za bardzo się w Mentalistę nie angażuje. Wpadł na chwilę do pokoju scenarzystów i rzucił coś w stylu: "Na koniec ma być ślub. A teraz lecę, bo mam kolejny serial do zrujnowania."

ocenił(a) serial na 7
Grieves

Też tak to widzę (dodałabym tylko białe synogarlice), ale obawiam się, że nawet gorsze od romansu może być knucie jakiejś kolejnej intrygi, albo odgrzebywanie nie tak dawno minionej (niezbyt wyjaśnionej, jeśli ktokolwiek zauważył...). W rezultacie nawet ta połówka sezonu może być ciężka do zdzierżenia, ale przynajmniej pozbyli się z obsady irytującej Agentki Fischer. Doceniajmy małe szczęścia ;]. Hellerowi krzyżyk na drogę - żeby coś zrujnować, trzeba najpierw zbudować (nie wiem jak mu to wychodzi z Gotham)... Batman ogólnie ma ostatnio pecha (Ben Affleck...). Ale będzie miał chociaż z czego potem 'powstawać', znowu (z kolan, popiołów...).

ocenił(a) serial na 9
creep_

Ja Wam mówię, te kwiaty i zachód słońca plus latające gołębie w zakończeniu, a tą osobę co będą ubijać gdzieś tam w tle, aby nadal widzowie czuli, że to serial kryminalny będzie Fischer zabijana przez Pajka xD

ocenił(a) serial na 9
Kacorek89

A mi się marzy zakończenie gdzie Patrick wraca do domu, gdzie leży Lisbon zabita przez RJ

ocenił(a) serial na 9
Monstro

czekamy !!!!