Zanim obejrzę odcinek Red John chce sobie odświeżyć, w których odcinkach pojawiał się szeryf McAllister, zwłaszcza te z wcześniejszych sezonów;
wróciłam już oczywiście do odcinka 0102 gdzie pojawił się po raz pierwszy, ale co dalej?
sezon. Odcinek z weselem Van Pelt z Rigsbim 6 sezon, jakieś migawki dotyczące 7 podejrzanych i 6 odcinek również 6 sezonu.
nieskladnie, wybacz. wiec tak: Odcinek z weselem Van Pelt z Rigsbim 6 sezon, jakieś migawki dotyczące 7 podejrzanych i 6 odcinek również 6 sezonu.
dzięki, myslałam w sumie, że coś mi umknęło przeze te wszystkie lata (sezony) i pojawiał się sporadycznie w serialu zanim znalazł się na liście podejrzanych, ale jednak nie - a szkoda!
Czyli gość pojawia się w 1x02 (to akurat plus, że w tak wczesnej fazie), nie ma go przez 5 lat i wraca jako Red John? Faktycznie nie ma nic o nim w trzecim lub czwartym sezonie?
z tego co mi wiadomo nie ma a sam aktor dowiedział się że nim bedzie w 6 sezonie i nikrył zdziwienia
Zupełnie bez sensu, PJ stworzył listę kandydatów na podstawie m.in. tego z kim uścisnął dłoń, a w 0102 nie ma takiego momentu, nawet jak się poznają. Dlatego sądziłam, że pojawiał się częściej, a ja to przeoczyłam. To wszystko jest grubymi nićmi szyte