PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64576
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

To napisał jakiś internauta, bardzo mnie to zaciekawiło :

"A mnie wydaje się że Red John to Walter Mashburn. Coś z nim jest nie tak. Niby taki sympatyczny,może o to mu własnie chodzi aby wzbudzić zaufanie w Patricku i Teresie bo chce być blisko Jane'a. Flirtuje z Lisbon, może nie dlatego że ona mu się podoba ale żeby znów skrzywdzić kobietę na której Patrickowi w jakimś stopniu zależy. No i romans z panią detektyw która prowadzi jego sprawę pozwala mu być na bieżąco. Pewnie ma niezły ubaw że jeszcze go nie rozpracowali. Kto wie..."
To najmądrzejszy tekst który dotychczas czytałam na temat :- KTO JEST RED JOHNem .
Lizbon, kontakt z janem , dobrze gada . Jedno mnie tylko zastanawia - po co mu byłoby być tak blisko Jane ?
Prosze pomóżcie mi .

użytkownik usunięty
mezowos_4

Potrzebujesz innego rodzaju pomocy

ocenił(a) serial na 9

XD. nie ma to jak cięta riposta...

ocenił(a) serial na 10
mezowos_4

walter mashburn odpada z tej wyliczanki ale napewno to będzie jakiś strórz prawa który zwerbuje jeszcze kilka osób do pomocy i je później zabije a kim jest red john dowiemy się za kilka sezonów bo oglądalność sprawia że poszerzą palete przygód i co za tym idzie liczbę podejrzanych.
A jak niemożesz się doczekać rozwiązania zagadki to obejrzyj sobie w11 tam masz podane wszystko jak na dłoni w jednym odcinku kto jest podejrzany hahaha.