muszę Was przeprosić za wciągnięcie Fanów Mentalisty do pewnego konkursu, Ci co głosowali
wiedzą o co chodzi. Mea Culpa, zanim coś kiedyś komuś polecę najpierw zrobię rozeznanie
godne Patricka Jane :))
Czyli co, już nie głosować?
Bo zagłosowałam 2 razy i nie wiem czy jeszcze kolektyw podejmuje wysiłki na tym polu. ;]
nie, już nie bawimy sie, bo autor konkursu to mistrz w łamaniu stworzonych przez siebie zasad, zakończył głosowanie negatywne przed wyznaczonym czasem bo akurat w tym momencie Mentalist miał tyle głosów by odpaść. Kółko Wzajemnej Adoracji się nas pozbyło i teraz bez zbędnych wg. nich dyskusji i watpliwości beda sobie głosować jak z automatu ( ok. 17 osób, bywalcó wszelkiej maści konkursów), tylko że ja Listę ) i siatkę powiązań po niewczasie zrobiłam a i nie przypuszczałam , że to taka sztuka dla sztuki, mechaniczna zabawa, bo wtedy bym nie poleciła Wam tego.
To ja ci chciałem podziękować ponieważ ;)
Bardzo dobrze się bawiłem ;)
Głosowanie dostarczyło mi trochę innej formy rozrywki ;)
Zwłaszcza ostatnie dni świetny prowadzący - mogłem obserwować zachowanie - jaszczurki - a to bezcenne ;)
Nie przepraszaj nie masz za co ;)
Super też było zobaczyć jaką moc jednoczenia różnych (a podobnych) ludzi ma The Mentalist
Dzięki jagamiga1 ;)
jest dobrze ;) tak to odebrałem ;)
a prowadzący to król absurdu ;)
oto niektóre kwiatki ;)
najpierw zrobił wpis na naszym forum - że ogląda Mentalistę -życząc nam miłej zabawy a zagłosował przeciw ;) ;) ;)
a to jest najlepsze :
"w USA wasz serial jest popularny, a w Polsce nie. Dawno temu powinien odpaść. "
a w 6 poście poniżej :
"The Mentalist jest popularny na całym świecie, w Polsce również. "
;) ;) ;)
w sumie co autor konkursu miał na myśli ??? :) :) :)
sądzę, że to taka nieumiejetność czytania ze zrozumieniem takstów dłluzszych niz jedno zdanie proste, bo już złożone podrzędnie to czarna magia, a aluzji i sarkazmu nie łapie wcale, a na nasze forum wszedł by sobie statystyke głosowania podbić ,
Dobra, koniec tego dobrego - prosta odpowiedź - krótka pamięć względem nieważnych rzeczy. Czy to nie tłumaczy wszystkiego?
dobrze że nie jesteście na mnie źli a moglibyscie byc bo w kółko Was do tago głosowania zachęcałam, jak spojrzę teraz na siebie obiektywnym, chłodnym okiem to stwierdzam samokrytycznie, że sprawa nie była ani na jotę godna naszego zaangażowania, ale za to okazało sie, że tworzymy zwarty Kolektyw jak to Milkaway ujęła :))
O cholera, zgadza się tworzymy zespół :)
Zostałaś przywódcą ruchu oporu :D heheh
"Zostałaś przywódcą ruchu oporu :D heheh"
http://www.youtube.com/watch?v=rB-SVvrS4wg
Ja też się dobrze bawiłam, chociaż mój poziom zaangażowania był umiarkowany. Nie przejmuj się, przynajmniej coś się działo:) Po ostatniej zmianie zasad stwierdziłam, że nie ma co dalej w tym uczestniczyć, ale właśnie prześledziłam Wasze komentarze i przyznaję, że była akcja!
Najbardziej podobało mi się zdanie "Dawno temu powinien odpaść". Niby dlaczego? Serial zajął pierwsze miejsce w konkursie punktowym, a tutaj nagle takie arbitralne stwierdzenie prowadzącego. Od razu na początku powinien wskazać, które nie powinny odpaść i wszystko byłoby jasne ;)
Mafia ;) Wszędzie tylko mafia i mafia ;)
Cosa nostra,
Stowarzyszenie Św. Trójcy
Ndrangheta,
Camorra,
Sacra Corona Unita
powinnaś zmienić nicka na jagabijemafie ;)
tak Cairns -naprawdę do nich to pasuje : wszystkie zwierzęta są równe ale (niektóre) świnie są równiejsze ;)
;) głos odzyskałem po północy ;)
ojej i jak mam ci to zobrazować, no pokojarz fakty i ich chronologię, ci zresztą to opisałam, no i weź pod uwagę ulubioną maksymę Patricka " zbiegi okolicznosci nie istnieją"
Nie zrozumiałaś mnie, nadal... ja jednak to o czym Ty piszesz tak, przecież wypowiadałem się w tym temacie conajmniej raz w tygodniu...