PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64576
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Przeszłośc

użytkownik usunięty

Wie ktoś może jaka była przeszłośc Patricka, chodzi mi przed pomaganiem policji.
Zobaczyłem prawie cały sezon 1 i 2, i wiem tylko ze Jane w młodości pracował w cyrku z
tatą, jak i że w późniejszych latach zarabiał na życie byciem medium aż nie zabili mu żony i
dziecka (Red John). Może ktoś oglądając wszystkie odc i sezony wie więcej i jeśli każdy coś
dopowie będziemy mieli jasnośc w tej sprawie.

ocenił(a) serial na 7

Do odcinka 3x17 dowiadujemy się niewiele więcej. Jego żona też wychowała się w wesołym miasteczku, a jej rodzice byli całkiem wpływowi, byli właścicielami kolejek o ile pamiętam. Angela nie znosila życia w wesołym miasteczku. O, a jej brat jest oszustem.

milkaway

Wiemy jeszcze że po śmierci żony i dziecka Patrick przeżył załamanie nerwowe i przez pewnien dłuższy czas przebywał w szpitalu psychiatrycznym

ocenił(a) serial na 8
Hefa

Często gościł też w TV, albowiem prowadził własny program, w którym wmawiał ludziom, że jest medium i potrafi komunikować się z ich zmarłymi bliskimi. Właśnie w ten sposób zwrócił na siebie uwagę Red Johna, o którym często wspominał w swoim programie (mówił, że potrafi nawiązać z nim więź, dzięki której będzie mógł powiedzieć coś więcej na jego temat), a RJ od razu wyczuł w nim oszusta, dlatego postanowił go ukarać...