PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64350
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Otoż skonczylem oglądac 1 sezon, jestem po paru odcinkach 2 i szczerze powiem że... zaczynam się denerwować, chciałbym w końcu coś o Red Johnie, ale chyba moje nadzieje są zgubne, powiedzą o nim pare zdań za 5 odcinkow i to wszystko. Także proszę o jakiś mały spojler czy będzie w tej sprawie się cos konkretniej działo podczas 2 sezonu?

A ogólnie to serial jest ok, mogłby być lepszy, Jane jest nazbyt nieomylny moim zdaniem, a niektóre sprawy są do bolu przewidywalne co sprawia że wieje nudą. Na plus świetnie wykreowane postacie.

ocenił(a) serial na 7
typek234

Niczego specjalnego się nie dowiesz, Red John to według mnie taki "chwyt na przyszłość". Jak serial zacznie tracić popularność to wrzucą jego historie, żeby coś się działo. Sam kiedyś myślałem, że mają tego Johna jakoś przemyślanego, ale teraz widzę że jest to otwarta karta z którą mogą zrobić dosłownie wszystko. Bardzo wygodne i dosyć skuteczne choć jak dla mnie lekko prymitywne rozwiązanie :(

użytkownik usunięty
typek234

SPOILER

jestem po 2gim sezonie i pod koniec znowu sie ruszy. 2sezon zakonczy sie bardzo bliskim spotkaniem z Red Jonem i zagadka na 3.
Caly czas serial ma u mnie duzy plus za poziom

SPOILER

ja już wiem kto jest tym słynnym R.J. otóż policjant który w 9 minucie 23 odcinku 2 serii nawiązuje rozmowę z Patrcikiem :P
z tego co pamiętam występował także w 1 odcinku 1 serii na samym początku w domu ofiary

ocenił(a) serial na 9
pocoloco87

Faktycznie ten policjant był trochę dziwny i może to on jest R.J ale ja myślę że scenarzyści sami jeszcze tego nie wiedzą. A postać takiego policjanta tworzą jako dodatkową opcje na przyszłość.

typek234

no jestem juz po 2 sezonach i troche się rozczarowałem, zgadzam się z Zorajem.

No i wiadomo juz coś o 3 sezonie?