PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64372
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

A ja się obawiam, że Red John to Patrick Jane..

ocenił(a) serial na 10
johek

Możliwe ale pamiętaj o finale 2 sezonu ,telefonie niewidomej dziewczyny podczas której John był obecny w jej domu.

Hannibal111

...:) zobaczymy... ;)

ocenił(a) serial na 10
johek

ojoj, już to przerobiliśmy.... ;-/
uwierzę, że to krewny, brat bliźniak, nawet bliźniacza siostra ale nie on sam ;-/

sun_luna

gdyż..?? nawet ta czerwona bużka to wypisz wymaluj Patryk :)

johek

a tak - do bliżniaka też by pasowało ;)

ocenił(a) serial na 10
johek

nie ma co sie zagłebić ,fajnie gdyby red Johnem był ktoś z bliższego lub dalszego otoczenia Jane'a , myślę ze było by to większe zaskoczenie niż w przypadku osoby która była do tej pory nieznana.

ocenił(a) serial na 10
Hannibal111

Sam też się zastanawiam nad tym kto mógłby być RJ, po pooglądaniu finału 3-go sezonu jestem przekonany, że jest nim Bertram, z którym Jane spotkał się w galerii, cytował też wiersz Wiliiama Blake'a, sama sprawa z bratem czy siostrą lub ojcem jest chyba, aż nazbyt naciągana...

waruneczek

Ja właśnie zaczynam 4 sezon. Bertram średnio mi pasuje, co najwyżej może pracować dla Johna. Red John czuje pewną więź do Patricka, jest mu w jakiś sposób bliski.

0dyn

Van Pelt jest RJ.Udaje naiwną a w rzeczywistości jest najinteligentniejszą z nich wszystkich.

ocenił(a) serial na 10
pawelnr01

Myśle ze John jest jednak mężczyzna.

ocenił(a) serial na 10
Hannibal111

Red John jest mężczyzną w wieku 40-50 lat i definitywnie nie jest nim Patrick Jane. Było już wiele wątków na temat spekulacji, kim może się on okazać.. Są tam różne ciekawe teorie i fakty, polecam przejrzeć istniejące tematy. Pozdrawiam. :)