PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64363
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Sonda - Red John

ocenił(a) serial na 7

[SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER]
W tylu już wątkach pojawiają się spekulacje i zagorzałe dyskusje, czy Jane zabił prawdziwego Red johna czy nie.Jestem bardzo ciekawa jaka opinia przeważa.
Proszę o opnie - TAK - Patrick zabił mężczyznę, który zamordował jego rodzinę (nawet jeśli jest częscią jakiegoś większego spisku czy jednym z "kilku" RJ) lub NIE - to był tylko ktoś podstawiony przez prawdziwego Red Johna.

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 7
milkaway

TAK ;-]

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 10
kalambury1008

bertram i laroche mają coś wspólnego z red johnem.to wg mnie był red john ale jego plan co do patricka może wybiegać poza własne życie którego nie szanował(więc tracąc życie z jego ręki może chciał mu pokazać kolejną nauczkę zostawiając swoje krwawe dziedzictwo komuś zaufanemu kto będzie kontynułował jego dzieło).

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 8
milkaway

TAK

ocenił(a) serial na 7
milkaway

tak :)

ullla

nie

ocenił(a) serial na 9
luckykid

Tak

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
milkaway

TAK to był red john tylko że jego brat bliżniak jeszcze żyje żartuje:}

ocenił(a) serial na 9
milkaway

TAK

ocenił(a) serial na 10
milkaway

Raczej Tak i sam przecież do obsady ze strony tv.com Red Johna dodałem...:)

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 8
MiskaS

Nie to był klon Red Joha,

ocenił(a) serial na 9
Andros_filmweb

Tak, tylko jedna rzecz mnie z tego finału zastanawia, Patrick był pewien, że Red John podąży za swoją wtyczką w CBI, ale przecież okazało się, ze to jednak był agent O'Laughlin. Czemu więc pojawił się w centrum handlowym obok spotkania Jane'a z Beltramem?

pit88

Laughlin wszystkiego pewnie dowiedział się od swojej narzeczonej, przekazał RJ, a RJ jak sam powiedział chciał dać nauczkę Jane'owi. Jakoś tak to musi byc :P

milkaway

TAK , przecież Jane nie mógł się pomylić w takiej sytuacji ! ! !

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
milkaway

NIE i już.

ocenił(a) serial na 9
milkaway

TAK, albo przynajmniej mam taką nadzieje bo przeciąganie tego wątku w nieskończoności było by złe dla serialu. Pojawiło by się więcej beznadziejnych odcinków jak ostatni z drugiej serii.
Poza tym mamy nową zagadkę co ukrywa LaRoche.

ocenił(a) serial na 9
milkaway

ja mysle ze to byl rzeczywiscie Red John. Jak opisywal smierc jego rodziny bylo widac ze Patrick sie wzruszyl co znaczylo ze te wszystkie zapachy jakie opowiadal pasowaly do tego co bylo rzeczywiscie, a o nich mogl wiedziec tylko zabojca czyli RJ. Jego plan wobec Patricka byl wg mnie nico bardziej skomplikowany, mianowicie wszystko co RJ robil przez kogos wiec ciezko bedzie udowodnic przed sadem cokolowiek w obronie Patricka, a tym samym zostanie on skazany na smierc, albo przynjamniej dozywocie. Moga o tym wlasnie swiadczyc slowa RJ ktore powiedzial do Patricka, zeby nie marnowal swojego cennego czasu na niego. Oglonie jestem pod wrazeniem zakonczenia i bardzo mi sie podobalo :)
aa i od poczatku jak patrick powiedzial ze w cbi jest wtyczka czulem ze to O'laughlin - przeciez milosc wayna i grace nie mogla zostac tak rozdzielona:) (moze z wyjatkiem zabicia tego pomocnika na stacji benzynowej przez la rocha, wtedy myslalem ze to la roche zabil zeby tamten nie sypnal ;) ) w kazdym razie trzymalo do konca w napieciu i nie bylo wiadomo kto to jest :) to mi sie bardzo podobalo