Poszukuje odcinka z hipnotyzerem. Jakby ktoś z Was mógł podać mi tytuł odcinka, numer
odcinka i numer serii. Będę bardzo wdzięczny za pomoc
Żeby nie zakładać nowego tematu również chciałabym się spytać o pewien odcinek. Tytuły są dla mnie średnio powiązane z odcinkami, więc nie mogę skojarzyć za bardzo właśnie przy pomocy tytuły. Fabuła dotyczyła jakiejś firmy i budowy. Grupa ekologów(?) zaś nie chciała aby budynek powstał czy coś takiego. Ostatecznie okazało się, że jednym z zamaskowanych przywódców ekologów był jakiś ważny pracownik w firmie. I porwał Jane tak przy okazji. Ktoś może kojarzy tytuł, numer albo chociaż sezon?
2x12 Bleeding Heart, znalazłam po wywiadzie z Cho na YT :)
(to był odcinek z ekipą TV krzątającą się w siedzibie CBI).
Dziękuję ślicznie za tak szybką odpowiedź! I już lecę go oglądać, bo rozmyślałam o tym odcinku od pewnego czasu. ;)
Hmmm masz na myśli ten odcinek gdzie podczas transmisji na żywo wykopują zwłoki i całemu zespołowi CBI towarzyszy ekipa telewizyjna a Jasper przywódca ekologów pracuje w biurze pani burmistrz? To 2 x12 Jasper porwał Jane.
Szukam tytułu odcinka w którym Lisbon rzuciła krzesłem w okno na komisariacie a później tańczyła w swoim domu i przyszedł ten jej lekarz i tak go przyłapali, że to on podłożył jej odciski palców.
I szukam też drugiego odcinka, tego co Patrick się upił u tego lekarza na fotelu.
Z góry dzięki za pomoc. :D
Joewel -wyczerpał mi się limit postów na dzisiaj ale dzięki pomocy wertyrosta:
załamanie Lisbon - sezon 2 odcinek 3
upicie się Patricka i Święty Mikołaj sezon 3 odcinek 10
Hejka!
Szukam odcinka, który pokazywał jak to było jak Jane przyszedł pierwszy raz na komisariat po śmierci swojej żony i córki, Cho z Rigsbym szukali kandydatki na policjantkę (tak znaleźli Van Pelt). Nie potrafię sobie przypomnieć co to za odcinek. Proszę!
Setny odcinek: 5x05 – “Red Dawn”.
Szacun za odgrzebanie właściwego (!) tematu po roku :).
dziękuję! :)
wśród innych 'szukających' ten wydawał się najbardziej odpowiedni.
no i właśnie się zorientowałam, że o odcinki pytałam też rok temu :D jak ten czas z Mentalistą mija.. :D
Przez najbliższe długie miesiące nic innego Nam nie pozostanie - tylko pytać o stare odcinki :). Mnie jeszcze (?) ta fala melancholii nie dopadła.