PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64350
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Szukam odcinka

użytkownik usunięty

Poszukuje odcinka z hipnotyzerem. Jakby ktoś z Was mógł podać mi tytuł odcinka, numer
odcinka i numer serii. Będę bardzo wdzięczny za pomoc

ocenił(a) serial na 7

Sezon 1 odcinek 18

ocenił(a) serial na 7
freeman10

zapomniałem wpisać tytuł "Russet Potatoes"

użytkownik usunięty
freeman10

dziękuję bardzo za pomoc

Żeby nie zakładać nowego tematu również chciałabym się spytać o pewien odcinek. Tytuły są dla mnie średnio powiązane z odcinkami, więc nie mogę skojarzyć za bardzo właśnie przy pomocy tytuły. Fabuła dotyczyła jakiejś firmy i budowy. Grupa ekologów(?) zaś nie chciała aby budynek powstał czy coś takiego. Ostatecznie okazało się, że jednym z zamaskowanych przywódców ekologów był jakiś ważny pracownik w firmie. I porwał Jane tak przy okazji. Ktoś może kojarzy tytuł, numer albo chociaż sezon?

ocenił(a) serial na 7
Szczur_chan

2x12 Bleeding Heart, znalazłam po wywiadzie z Cho na YT :)
(to był odcinek z ekipą TV krzątającą się w siedzibie CBI).

ocenił(a) serial na 10
creep_

;)

creep_

Dziękuję ślicznie za tak szybką odpowiedź! I już lecę go oglądać, bo rozmyślałam o tym odcinku od pewnego czasu. ;)

ocenił(a) serial na 10
Szczur_chan

Hmmm masz na myśli ten odcinek gdzie podczas transmisji na żywo wykopują zwłoki i całemu zespołowi CBI towarzyszy ekipa telewizyjna a Jasper przywódca ekologów pracuje w biurze pani burmistrz? To 2 x12 Jasper porwał Jane.

Joewel

Creep_ uprzedziła cię o trzy minuty. Ale również dziękuję za pomoc. :)

ocenił(a) serial na 10
Szczur_chan

wiem wpisałem i zobaczyłem jej wpis
niestety nie można wycofać wpisu ;)

Joewel

Szukam tytułu odcinka w którym Lisbon rzuciła krzesłem w okno na komisariacie a później tańczyła w swoim domu i przyszedł ten jej lekarz i tak go przyłapali, że to on podłożył jej odciski palców.
I szukam też drugiego odcinka, tego co Patrick się upił u tego lekarza na fotelu.
Z góry dzięki za pomoc. :D

użytkownik usunięty
banalnaa

Joewel -wyczerpał mi się limit postów na dzisiaj ale dzięki pomocy wertyrosta:
załamanie Lisbon - sezon 2 odcinek 3
upicie się Patricka i Święty Mikołaj sezon 3 odcinek 10

dzięki wielkie! :)

użytkownik usunięty
banalnaa

Przyjemność po mojej stronie. :D

Hejka!
Szukam odcinka, który pokazywał jak to było jak Jane przyszedł pierwszy raz na komisariat po śmierci swojej żony i córki, Cho z Rigsbym szukali kandydatki na policjantkę (tak znaleźli Van Pelt). Nie potrafię sobie przypomnieć co to za odcinek. Proszę!

ocenił(a) serial na 7
banalnaa

Setny odcinek: 5x05 – “Red Dawn”.

Szacun za odgrzebanie właściwego (!) tematu po roku :).

creep_

dziękuję! :)

wśród innych 'szukających' ten wydawał się najbardziej odpowiedni.
no i właśnie się zorientowałam, że o odcinki pytałam też rok temu :D jak ten czas z Mentalistą mija.. :D

ocenił(a) serial na 7
banalnaa

Przez najbliższe długie miesiące nic innego Nam nie pozostanie - tylko pytać o stare odcinki :). Mnie jeszcze (?) ta fala melancholii nie dopadła.

creep_

Zobaczysz, że zatęsknisz!

ocenił(a) serial na 7
banalnaa

Mam na to cały rok 2014 r., więc możliwe.