Zauważyłam, że jeszcze nikt tego nie wrzucił więc voila:
http://www.youtube.com/watch?v=0OBGR1oUFyM
Premiera 11 odcinka w USA będzie 12 stycznia, ale kiedy w u nas będzie, to nie wiem. Trzeba czekać, pewnie za jakiś tydzień będzie już można oglądać :)
Zazwyczaj następnego dnia po premierze odcinka można już go obejrzeć on-line. Więc oceniam, że już 13 stycznia będzie dostępny odcinek 11. Jedynie na napisy będzie trzeba poczekać.
Chociaż w tym języku jakoś się dogadam, to niestety mój angielski nie powala na kolana i wolę poczekać na napisy, żeby nic mi z filmu nie umknęło ;) ale nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, a na ten 11 każą czekać prawie miesiąc !
Mam wrażenie, że kobieta, którą widać tylko bokiem w dwóch scenach to ta medium (nie pamiętam jak się nazywała)
jeśli chodzi o polskie napisy, to zazwyczaj są one już dostępne w nocy z piątku na sobotę, tuż po premierze odcinka. Polecam NapiProject, tam na pewno owe napisy będą ;p
Bardzo interesujący odcinek, który przypomniał mi kiedy dyskutowaliśmy po "Red Blinking Light" o tym, jak Patrick się zmienił i jaką prowadzi z RJ grę. W moich oczach przynajmniej staje się potworkiem. :) Jestem ciekawa, czy po tym, jak RJ zostanie schwytany/zabity (zakładając przez moment, że tak się w pewnym momencie stanie) Patrick będzie mógł znieść świadomość jakim człowiekiem się stał i jaką rację bytu będzie wtedy miał, gdy zabraknie nadrzędnego celu w jego życiu. Zakładam przy tym, że jego charakter będzie stopniowo ulegał dalszej degeneracji, a gra z RJ będzie coraz bardziej chora z punktu widzenia "normalnego" człowieka.