PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64580
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Zauważyłam, że jeszcze nikt tego nie wrzucił więc voila:
http://www.youtube.com/watch?v=0OBGR1oUFyM

ocenił(a) serial na 9
paulettka_26

hmm zapowiada się całkiem ciekawie :)

ocenił(a) serial na 10
paulettka_26

Już nie mogę się doczekać jedenastego odcinka :)

pietrusia

A wiadomo kiedy premiera?

MarcienneicraM

i kiedy bedzie mozna zobaczyc w polsce? i ile jeszcze sezonów bedzie ?

ocenił(a) serial na 9
MarcienneicraM

Premiera 11 odcinka w USA będzie 12 stycznia, ale kiedy w u nas będzie, to nie wiem. Trzeba czekać, pewnie za jakiś tydzień będzie już można oglądać :)

ocenił(a) serial na 9
syzora

Zazwyczaj następnego dnia po premierze odcinka można już go obejrzeć on-line. Więc oceniam, że już 13 stycznia będzie dostępny odcinek 11. Jedynie na napisy będzie trzeba poczekać.

ocenił(a) serial na 9
daria_pe

Chociaż w tym języku jakoś się dogadam, to niestety mój angielski nie powala na kolana i wolę poczekać na napisy, żeby nic mi z filmu nie umknęło ;) ale nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, a na ten 11 każą czekać prawie miesiąc !

ocenił(a) serial na 9
paulettka_26

Mam wrażenie, że kobieta, którą widać tylko bokiem w dwóch scenach to ta medium (nie pamiętam jak się nazywała)

ocenił(a) serial na 8
paulettka_26

uwielbiam ten serial nie mogę się doczekać kolejnego odc. :)

paulettka_26

jeśli chodzi o polskie napisy, to zazwyczaj są one już dostępne w nocy z piątku na sobotę, tuż po premierze odcinka. Polecam NapiProject, tam na pewno owe napisy będą ;p

ocenił(a) serial na 7
paulettka_26

Bardzo interesujący odcinek, który przypomniał mi kiedy dyskutowaliśmy po "Red Blinking Light" o tym, jak Patrick się zmienił i jaką prowadzi z RJ grę. W moich oczach przynajmniej staje się potworkiem. :) Jestem ciekawa, czy po tym, jak RJ zostanie schwytany/zabity (zakładając przez moment, że tak się w pewnym momencie stanie) Patrick będzie mógł znieść świadomość jakim człowiekiem się stał i jaką rację bytu będzie wtedy miał, gdy zabraknie nadrzędnego celu w jego życiu. Zakładam przy tym, że jego charakter będzie stopniowo ulegał dalszej degeneracji, a gra z RJ będzie coraz bardziej chora z punktu widzenia "normalnego" człowieka.

ocenił(a) serial na 8
paulettka_26

Ten odcinek perfekcyjnie ukazuje to, jakim socjopatą Patrick się stał. Naraża życie niewinnej kobiety i zwala winę na innego męzcyznznę...