no niestety, po tym wywiadzie straciłam nadzieję na 7 sezon :(
http://losangeles.cbslocal.com/video/9555072-simon-baker-robin-tunney-from-cbs-t he-mentalist-gives-sneak-peek-of-upcoming-episode/
ee tam..może odpoczną, Heller wymyśli coś nowego o co mam nadzieję lepiej zadba :D
Nie no koleś na sąsiednim wątku mnie rozwalił...
Przepraszam, już idę się samo ubiczować...
Robin mówi między innymi, że ją ciągle przez te 5 lat wypytywali kto jest Red Johnem a ona odpowiadała, że nie wie, Simona spytali z jaką najgłupszą teorią na temat tożsamości Red Johna się spotkał, to stwierdził, że za najgorszą uważa tą podejrzewającą LIsbon.
Pogadali trochę o tym co w najbliższym odcinku ma być, coś tam redaktor próbował z nich wydobyć czy to Bertram jest RJ ale się nie da z miny Bakera coś wywnioskować,
Jedno co było do odczytania to smutek Robin jak spytali czy jej nie będzie żal pracy przy Mentaliście, wzruszyła się wyraźnie, mówiła że są jak rodzina i że jej będzie ich brakować , Simon to samo i aż przytulił ją na pocieszenie. To wygląda jakby już rzeczywiście wiedzieli, że przyjdzie się rozstać z planem Mentalisty.
Bądźmy optymistami. The Killing też mieli sprzątnąć a jednak znalazł się ktoś kto zdecydował się pociągnąć serial. Może nie na długo ale zawsze.
A z drugiej strony - Mentalista to przecież nie Moda na sukces.
no ale był na 7 sezonów zaplanowany i ja się na tyle nastawiłam, teraz jestem zawiedziona :(