Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64770
6,7 6 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Tylko....

ocenił(a) serial na 8

Czy 6 sezon będzie miał tylko 9 odcinków? Skoro 9 odcinek wg filmwebu ma mieć tytuł "My blue
heaven" to będzie to pierwszy tytuł bez nawiązania do koloru czerwonego. 8 odcinek natomiast ma
tytuł "Red John" co będzie zwieńczeniem całej sprawy?

ocenił(a) serial na 7
Rahk11

Sezon będzie pelny, odcinki dodawane są do bazy na bieżąco, gdy zostaje potwierdzony tytuł lub dzień emisji odcinka. Dużo wskazuje, że odc. 8 może być zwieńczeniem sprawy, ale wiadomo też, że to nie oznacza końca serialu. Heller mówił, że pokazać co dalej z życiem bohaterów.

użytkownik usunięty
milkaway

Emilka wszystko wiedząca ^ ^

ocenił(a) serial na 7

Wszak wiedza to potęgi klucz. ;]

użytkownik usunięty
milkaway

Piękne słowa.Zakochałem się :D

milkaway

Tak uczą w dzieciństwie. Potem okazuje się, że tak naprawdę chodziło o pieniądze:/

ocenił(a) serial na 7
Cairns

Albo o seks. Jedno z dwojga. ^^

milkaway

Seks to potęgi klucz? Chyba nie. Kojarzysz Napoleona? Zrobili mu sekcję i jej wyniki były wprost onieśmielające;)

ocenił(a) serial na 7
Cairns

Zależy jakiej potęgi, ale w taki sposób również można wiele osiągnąć, m.in. dojść do pieniędzy. ;] Chyba nie w "Mentaliście" a innym kryminałku bohater powiedział, że motywację ludzkich działań stanowią zazwyczaj albo pieniądze, albo miłość/seks.

milkaway

ja bym powiedział że najważniejsza jest władza bo jak masz władzę to masz także seks i pieniądze

użytkownik usunięty
nosom1

Tak ale prawdziwej miłości z tego nie będzie. ;)

Miłość jest dla frajerów:)

użytkownik usunięty
nosom1

Miłość jest dla ludzi żyjących z ''głową,, :)

raczej dla romantyków bez głowy:)

użytkownik usunięty
nosom1

Też tak mówią ;D

ocenił(a) serial na 7
nosom1

Z władzą i pieniędzmi jest trochę jak z kurą i jajkiem. Nie wiadomo co jest pierwsze. ;]

milkaway

Nie wiadomo co daje władzę. Jedni powiedzą że to pieniądze ale są ludzie bardzo bogaci którzy nie mają władzy politycznej np. Bill Gates. Według mnie władza to po prostu władza. Władzę ma ten kto umie sprawić aby inni uznali jego władzę

ocenił(a) serial na 8
milkaway

Dzięki wielkie za informacje :)