Niech te radosne Święta Bożego Narodzenia będą szczęśliwe dla każdego, niech przyniosą z sobą miłość, radość i nadzieję w nadchodzącym Nowym roku 2014. :-)
Życzy wam Wojtek czyli dawny wertyrost a teraz nowy WRost91 ;D
ps.
Szczególnie dla Boogie woogie. ;D i Milkaway oraz creep ;D
Kocham was :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Co się dziwisz jak tak krzyczysz o wyróżnieniu trzech dziewczyn - kobiet, inne się poczuły pominięte, a my faceci to nie cierpimy najczęściej tzw. świątecznych kartek , a szczególnie z " gotowcami". Ty napisałeś własne życzenia, więc doceniam i dzięki.
Ja natomiast życzę WSZYSTKIM bez wyjątku forumowiczkom i forumowiczom kolorowych i tchnących pozytywną energią Świąt oraz szalonego Sylwestra, głowa niech wiruje tylko od tańca i ewentualnie od zachwytu partnerką / partnerem ;]
Przyłączam się do życzeń dla wszystkich osób piszących i czytających to forum. :))
Specjalnie w tym celu zalogowałam się i cieszę się, że Wojtek założył wątek świąteczny. :)
A zatem, ja także życzę Wam wszystkim spokojnych, pięknych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, wytchnienia od codzienności, dobrych spotkań - przy stole z bliskimi osobami, ale też i "na odległość", tak jak na tym forum, z ludźmi, którzy Was lubią i cieszą się Wami. :)
Życzę Wam także wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń w Nowym Roku!
A jako dla fanów Mentalisty, życzę Wam (i sobie) bardzo fajnych odcinków do końca serialu, żeby każdy kolejny był coraz lepszy i dostarczał nam dużo (pozytywnych) emocji i fajnych tematów do dyskusji!
U mnie w realu dużo spraw, więc ostatnio nie pisałam, ale niedługo na pewno dopiszę się.
Pozdrawiam wszystkich świątecznie i noworocznie! :)
Masz racje stanisga przez chwilę zastanawiałem się czy nie założyć osobnego wątku :) ale ....
Wszystkiego najlepszego życzę Wszystkim Użytkownikom forum i czytelnikom także.
Zdrowych i Spokojnych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku - Szampańskiej zabawy :)
Fanom Mentalisty by odcinki dawały pozytywną energię i ciekawe tematy do rozmów.
By pomimo różnic w ocenie odcinka/serialu dyskusja zawsze przebiegała w poszanowaniu innych użytkowników.
Byśmy reagowali na agresję i niesprawiedliwość - próbując zmienić otoczenie wokół nas na pozytywne.
Dobro przyciąga dobro :)
Również życzę polubienia gołębi nie sieją, nie pracują a jedzą i żyją :D I proszę nie próbować nimi rzucać !!!
Patryk/ SB na pewno w Wigilię usłyszy wiele gorzkich słów od gołębi i kotów :D ale należą mu się ;D
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
Zabawne, że ten temat oznaczony jest jako spoiler, a już w temacie zawiera życzenia :)
Czyli gołębiom również życzymy Wesołych Świąt? :) Żeby nikt nimi już nie rzucał, co by były zdrowe i częściej gościły i pełniły kluczowe role w serialach, zwłaszcza w Mentaliście ;)
Również życzę wszystkim Magicznych Świąt i Wspaniałego 2014 i może trochę śniegu nam życzę :)
Mnie kilka dni nie było na forum, więc z opóźnieniem, ale dziękuję za życzenia i zarazem się dołączam. Zdrowych, wesołych, rodzinnych świąt! I żeby nam jeszcze w 2014 nie skasowali serialu. :) A jeśli skasują to niech chociaż Jisbonowo się skończy, dla Wojtusia. ;D
A ja bałwana. :D Przygotowania do świąt już się zaczęły. :D Nie mogę się doczekać kiedy będę jadł! ;D Od kiedy mówisz do mnie Wojtuś? :D Magia świąt!? ;D
Wojtuś :)
Przez moje niewchodzenie na forum przez wiele tygodni oraz Twoje zniknięcie utraciłam Cię z filmwebowych kontaktów (mam nadzieję, że dasz się znów do nich zaprosić), ale cieszę się, że wróciłeś na forum. Wszystkiego najlepszego na święta i nie tylko!
A ja przy okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam - dziewczęta i chłopcy - przede wszystkim spokoju i wielu radosnych chwili w gronie najbliższych. Abyście za rok znów spotkali się przy wigilijnym stole w tym samym gronie.
A co do Nowego Roku to najważniejsze życzenie - dla Was ode mnie - jest takie abyście zawsze byli bogaci ... w zdrowie. To jest najważniejsze do reszty można dojść samemu :)
Pozdrawiam i życzę szampańskiej zabawy w Sylwestrową Noc :)
Dziękuję w imieniu swoim ;) Piękne życzenia.
To prawda jak się zdrowym, to jest się szczęśliwym, a jak się jest szczęśliwym wszystko się chce, a jak wszystko się chce, to wszystko można!
Pozdro ;)
Boogie, w Mentaliście nie czytałam napisów końcowych, ale mam nadzieję, że pojawiła się informacja: " podczas kręcenia odcinka nie ucierpiał żaden gołąb". ;) Jeżeli tak, to gołębie mogą, jak dla mnie, pełnić nadal kluczowe role w serialu. Ja też im życzę, żeby były zdrowe i dobrze się miały. :)
Gołębie nie od dziś spełniają się aktorsko (żeby wspomnieć chociaż "Kevina samego w Nowym Yorku", a mam nadzieję, że dostały choć skromną rólkę w "Ptakach" Hitchcocka, bo w "Ptakach ciernistych krzewów", to jednak nie, ale gdyby pomyśleć dłużej to może i inne filmy by się nam przypomniały), a więc przed nimi nadal, miejmy nadzieję, chlubna przyszłość i zadziwianie oraz intrygowanie widzów wspaniałymi umiejętnościami. :)
Pewnie przez moje niewchodzenie na forum ominęło mnie wiele gołębiowych dyskusji, ale powoli nadrobię. :)
Ja też nie sprawdziłam napisów :)
Masz rację Nastasjo, zupełnie zapomniałam o gołębiach w Kevinie...Jak mogłam?! To przecież hit świątecznego okresu.
Miło, że zalogowałaś się przed świętami. Chciałam Ci napisać, że Twój brak był odczuwalny, więc życzę Ci żeby w następnym roku czas tak Ci się układał, żeby było Ciebie tu więcej :)
Buziaki ;*
Dziękuję kochana. :)
Też mam nadzieję, że będę wpadać częściej i pisać.
Trzymaj się. :) :* :*
Ja też zgadzam się, że dobro powraca. :)
I że warto dbać o pozytywne myśli i odnoszenie do ludzi, i że to zmienia pomału świat.
Co do gołębi, to ja również je lubię i smutno mi czasem patrzeć, jak w zimne dni siedzą na śniegu, nastroszone i przypominające kulki z pierza. Albo gdzieś na gzymsach czy w innych miejscach, też takie skulone. Podoba mi się w nich siła przetrwania trudnych warunków i spokój, jaki mają w sobie. No i chyba nie bez powodu gołąb jest symbolem pokoju, że tak refleksyjnie zakończę. Nie są za bardzo doceniane przez ludzi, a szkoda.