PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64368
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Z INNEJ BECZKI

użytkownik usunięty

Co myslicie wygladzie glownych postaci mowie o Beker i tunney ?
ostatnio się troche zmienili nie chodzi mi oto ze sie zestarzeli zmiany oczywiście na
minus .
Teresa lisbon z początku sezonu wygladala lepiej a teraz zmieniła fryzure ktura według
mnie jej nie pasuje ale to moje zdanie .
Patrick jane chyba troche przytył chyba że tak przypakował na siłowni

A u van pelt ,rigsby czy cho nie widze różnicy .

ocenił(a) serial na 8

Van Pelt właśnie najbardziej się zmieniła. Teraz ciągle nosi rozpuszczone włosy, ma mocniejszy makijaż ogólnie bardziej dba o siebie. Baker wygląda identycznie jak w pilocie 1 sezonu. :D

ocenił(a) serial na 10

Najlepiej wyglądali chyba w... 3 sezonie. Teraz zmienili się, niestety na gorsze...

ocenił(a) serial na 8

Zgadzam się zdecydowanie z xAgusia01x , końcówka sezonu 2 i sezon 3 w ich wyglądzie był najlepszy, dobrze się trzymali. Teraz eksperymentują z fryzurą Lisbon na niekorzyść, a Jane postarzał się i niestety da się to zauważyć, ale cóż od pilota kręconego w 2008 r minęło 4lata , mięli prawo posunąć się w latach i wyglądzie, każdy się starzeje, takie już odwieczne prawo natury.

ocenił(a) serial na 7

w sumie nie podoba mi się jak stylizują Robin Tunney. To naprawde ładna babka jakby wyrównała brwi x d i miała ładny delikatny makijaż bez grubych krech na oczach to inaczej wyglądałaby. A co do jej nowego fryzu boże ; O niech skróci włosy. Ogólnie ona robi wszystko żeby się postarzyć