PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64356
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

autorytet

ocenił(a) serial na 10

zgadzam się z poglądem że patrick osobowością i inteligencją przebija nawet house'a,to jest najlepszy serial jaki widziałem ma zbudowaną atmosferę jak w powieściach stephena kinga od śmiesznych żartów po chwile grozy.cała paczka jest dobrana perfekcyjnie wraz ze swoimi wadami i zaletami. Lisbon i Jane powinni olać regulamin i odstresować się w jakimś wyrku bo mają się ku sobie,ale jeśli nie złapią red johna to nici z sexu bo jane boi się że jak zbliży się do kogoś to ten ktoś ginie.

ocenił(a) serial na 9
marcin27_filmweb

Romans fajna sprawa tylko boję się,że jak do niego dojdzie to cała ta magia serialu pryśnie,że stosunki między nimi legną w gruzach bo jak wiadomo seks w pracy=katastrofa.... :P
a tak poza tym to Lizbon miała małe figo fago z tym milionerem Walterem:) to było dobre,naprawdę:)
no i oczywiście też uważam,że Simon Baker stworzył wręcz genialną postać, Jane jest super!!! już obejrzałam 3sezony a teraz muszę czekać aż będą kolejne odcinki... :(
ech..... ale zawsze można zacząć oglądać od początku:)

ocenił(a) serial na 10
agape88

jeśli ktoś jest kreatywny i inteligentny to nawet sex w pracy jest ciekawy i niekoniecznie musi być katastrofą,może coś będzie,równierz czekam na 10 odcinek 3 serii

ocenił(a) serial na 9
marcin27_filmweb

Na początku tez myślałam,że Jane i Lizbon do siebie pasują,że coś z tego może być ale sama już nie wiem...
Czas pokaże,do nas i tak decyzja o ich romansie nie należy:P
Zresztą próbkę romansu biurowego już mieliśmy z Van Pelt i Rigsbym i jakos tak to licho wyszło niestety... Lizbon mogła dalej udawać,że o niczym nie wie i było by fajnie.
Za 3dni ma być w USA 10odcinek a kiedy my go obejrzymy? ktoś się orientuję?

ocenił(a) serial na 7
agape88

Witam.
Jeżeli dobrze się orientuję to 10 odc. "Jolly Red Elf" będzie miał premierę dopiero 9 grudnia.
Miłego oczekiwania.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
Myrra

Dziękuję:)
tyle czekania....... :(

ocenił(a) serial na 9
marcin27_filmweb

Ach ten Simon Baker....;p

ocenił(a) serial na 10
bezcenna

ach ta robin tunney