PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64576
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

bylby idelany koniec

użytkownik usunięty

Gdyby nie oczywista oczywistosc ze powstanie 4 sezon i pewnie nastpene , final 3 sezonu bylby swietnym finalem calego serialu , glowny watek rozwiazany , o dziwo Jane zabija a nie wsadza go do wiezenia i git , wszywkie watki rozwiazane - idelne zakonczenie , ale nie ,teraz beda musieli cos wymyslac albo ze to nie byl prawdziwy RJ tylko jakis jego wspolpracownik ( co bedzie naprawde zalosne i naciagane ) albo znalesc jakiegos innego morderce (rownie zalosne jak 1 wersja, bo RJ byl jedynym powodem pracy Jane`a w CBI), pewnie zrobia z tego tasiemca i z seonu na sezon bedzie sie tylko staczal w dol , juz 3 seozn byl o wiele slabysz od 2 (procz finalu ofc)

ocenił(a) serial na 9

Dokładnie. Serial na tym powinien się skończyć. Tym bardziej, że Jane nie pójdzie do więzienia, bo przy swoich umiejętnościach wyjdzie z opresji. Jedyne nie zamknięte wątki to miłosne...

Moim zdaniem powinien być jeszcze jeden odcinek i na tym dopiero powinni zakończyć serial. Swoją drogą finał genialny. :)

ocenił(a) serial na 10

jeśli mam być szczera to irytują mnie takie komentarze...nie podoba wam się/macie dość to nie oglądajcie dalszej serii(ja już tak kiedyś zrobiłam i nie narzekam :D ). Nikt wam nie każe tego oglądać. Ktoś na to wydaje pieniądze, ktoś inny zarabia te pieniądze. Wy za to nie płacicie ..Kiedyś zgadzałam się z tym( i nawet teraz uważam że macie trochę racji) ale na boga...jak widzę pod kilkoma serialami mnóstwo komentarzy pod tytułem "powinni już skończyć" to mi się rzygać chce ... nikt życia nie straci jak będą kontynuować...

użytkownik usunięty
zuza75_95

To jest forum i tu sie wyraza wlasne zdanie , gowno mnie obchodzi czy bedziesz rzygac czy nie

ocenił(a) serial na 7
zuza75_95

Pewnie ze jak mi sie nie bedzie podobac to nie bede ogladal ale chodzi o to ze jak powstana kolejne sezony zrobi sie z tego tasiemiec to ten serial postrzegany jako ogol wszystkich sezonow na tym straci. Do tej pory byl dobry dalej moze byc gorzej i w ogolnym rozrachunku wyjdzie mierny :)

ocenił(a) serial na 7
Oleej_90

Dalej może byc gorzej, może równie dobrze być lepiej. Nie wiem jak po takim świetnym finale sezonu mozna tyle narzekać. Praktycznie nic nie wiemy nt. 4 serii. Ledwo się zacznie jej produkcja, a tu już tony złorzeczeń.
Ja nie uwazam, że tobyłby idealny koniec. Chcę zobaczyc, co będzie dalej, konsekwencje takiej a nie innej decyzji Jane'a i reakcje otaczających go ludzi na to, co sie stało. Chcę zobaczyć co twórcy serialu mają jeszcze w zanadrzu. Chcę się dowiedzieć kim naprawdę był Red John, nie wystarcza mi że wiem jak wyglądał i jak zginął. Chcę wiedzieć dlaczego zabijał i na czym operała sie jego władza nad ludźmi, którzy tak chetnie oddali za niego życie. Będę narzekać we wrześniu jesli się okaże, że sezon 4 jest do niczego, ale bardzo ale to bardzo w to wątpię.

ocenił(a) serial na 9
zuza75_95

Z serialami jest jak ze sportowcami. Gdy skończą karierę na szczycie to tak zostaną zapamiętani.

ocenił(a) serial na 6

A ja pozwolę się nie zgodzić ;P Moim zdaniem główny wątek jest tylko teoretycznie rozwiązany bo Jane zabił RJ'a, ale praktycznie niewiele się rozwiązało bo nadal wiele wątków związanych z RJ jest niewiadomymi, nie wiemy kim on był, co znaczyło "he is man...", jakie tak na prawdę miał motywy-co nim kierowało, co oznaczała lalka związana z Kristiną Fry, co RJ zrobił Kristinie i wiele wiele innych szczegółów, które są może takimi "głupotami" ale jednak bardzo ciekawymi, i ja jednak chciałabym poznać odpowiedzi. Finał był genialny bo nie tylko wbił nas w fotel, ale też stworzył twórcom wiele możliwości na bardzo ciekawy 4 sezon. Myślę, że Mentalista jeszcze nas zaskoczy :p

szczerze finał idealny.. końcówka.. kawka.. napiwek.. ulga.. z jednej strony zakończenie serialu na prawdę było by dobre.. ale z drugiej strony cieszę się że będzie kolejny sezon.. jakoś ciężko mi byłoby pomyśleć że nie obejrzę kolejnego odcinka.. wierzę że kolejny sezon będzie też dobry.. myślę że Nas zaskoczy pozytywnie :)

ocenił(a) serial na 10
C0NRADs

to, że zakończona wątek jona nie znaczy że serial musi zejsc na psy, będe go ogledać dla samych zagadek tak jak dotychczas red był tylko ułamkiem trworzącym ten świetny serial