witam, ktoś się może orientuje czy na tvnie jest obecnie emitowany I czy II sezon? jest sens zacząć oglądanie od 20 odcinka bieżącego sezonu, czy raczej na tym stracę i lepiej poczekać aż seria się zapętli i zacząć od początku? i w ogóle co myślicie o tym serialu, warto (tak, widziałem ocenę..:P)?
Na pewno warto. A z resztą to zależy też od tego w jakim gatunku gustujesz. Chociaż ten serial jest tak zajebisty, że na pewno Ci się spodoba. POLECAM... A co do Twojego pytania to musiałbyś mi go troszkę opowiedzieć ( chociaż początek ), bo wtedy skojarzyłabym który to sezon. Jak chcesz oglądać od początku to możesz na internecie, mogę Ci polecić jakąś stronkę gdzie będą wszystkie odcinki.
a to jest taki film typowo rozrywkowy, czy można się też z niego czegoś ciekawego dowiedzieć o ludzkim umyśle, tak jak np. z magii kłamstwa? widziałem tylko końcówkę tego odcinka, było coś o jakiejś dziewczynce co sobie pod stołem pikniki robiła, a jej dziadek zabił jej ojca za to, że jebał jej babcię, ale się w końcu okazało, że zabił nie tego syna co trzeba;d te odcinki są połączone jakąś większą fabułą, której zgubienie może zepsuć zabawę z oglądania (jak np. prison break), czy raczej każdy odcinek to osobna historia i spokojnie mogę obejrzeć jakiś odcinek z środka, albo końca serii (jak dr house)?