PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64576
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

ile bedzie sezonów

użytkownik usunięty

coś słyszałem że 7 sezonów ma być .Ale myśle że to zależy od pieniedzy jeśli bedzie sie
oplacac to bedzie i wiecej

ocenił(a) serial na 10

Taaa... Zależy od popularności i zysku na serialu. Z tego co widzę to dużo ludzi go ogląda więc może być dużo : D

ocenił(a) serial na 10
kacha161995

OMG, ja jestem dopiero w pierwszym, życzcie mi powodzenia : O

ocenił(a) serial na 10
silentlyy

Ja ci życzę powodzenia : P Serial jest extra : D

ocenił(a) serial na 10
kacha161995

Dziękuję. Taaak, serial jest extra. Wpadłam na niego przypadkiem na tvn. Ale wkurzało mnie to, że oni mieszają odcinki więc postanowiłam zobaczyć od początku na ekino(kropka)tv :) Jestem przy 17 odcinku dopiero. :D I właśnie dlatego u nas nie jest wielka popularność tego serialu, bo w tvn puszczają różne odcinki, a ludzie chcą obejrzeć wszystkie, więc wolą wejść w internet. ;)

ocenił(a) serial na 9
silentlyy

Ja miałam dokładnie tak samo ; ) Wieczór, nic do oglądania i jakiś serial się przypałętał to mówię- a co tam. No i się zaczęło. Ale tak, masz rację, że to wpływa na oglądalność. I jeszcze to, że często leci późno w nocy, nie mówiąc o tym, że na tvn to tylko raz w tygodniu.

ocenił(a) serial na 10
luiza_19

No właśnie, nie dość, że raz w tygodniu, to dodatkowo leci o północy albo i później. Wiadomo, że dorośli pracują więc dawno już śpią, a młodzież musi wstać do szkoły. Jeszcze teraz puszczają serial 'Dexter', oczywiście późno i odcinki chyba też są mieszane. No, ale nic nie zrobimy. ;-) Dlatego jest internet, tam są wszystkie odcinki. :)

ocenił(a) serial na 9

Ja myślę, że się skończy na 4 sezonie. O czym mieliby potem kręcić? głównym wątkiem jest Red John i Jane który chce go zabić. Myślę, że ten właśnie pościg jest najciekawszy, bo widzimy Jane'a z innej strony. No, ale mniejsza o to. Jeżeli będą nawet dalsze zesony to musieliby się baaaaaardzo wysilić, żeby były chociaż w połowie tak dobre jak te pierwsze.
silentlyy też Ci życzę powodzenia ;)

ocenił(a) serial na 7
luiza_19

Simon Baker podpisał w zimie kontrakt na astronomiczną sumą, o ile pamiętam ma właśnie 7 sezonów być. Czy do tylu dobiją będzie zależało od oglądalności.

ocenił(a) serial na 9
milkaway

A no to skoro podpisał, to może faktycznie będzie ;) Szczerze mówiąc to bym się ucieszyła. Ale w Polsce oglądalność chyba nie jest zbyt wysoka... Tak mi się przynajmniej wydaje. Winę za to może ponosić to, że nie jest wgl reklamowany, ja wpadłam na niego przez przypadek. Moi znajomi np. nie oglądają tego, a jak się gada z ludźmi to większość How I met uwielbia.

ocenił(a) serial na 7
luiza_19

Wyczytałam właśnie, że reszta głównej obsady również jest już zakontraktowana na pełne 7 sezonów.

Ja mam nadzieję, że Red John gryzie trawę od spodu, ale coraz bardziej podejrzewam, że niestety nie. :/ Tak czy siak, twórcy na pewno mają pomysły jak rozwinąć dalej serial.

ocenił(a) serial na 9
milkaway

O no to super, skoro już główni są to chyba nic nie będzie stało na przeszkodzie ;) Nie wiem mówiąc szczerze jak to tam z R.J., ale chyba da się (po dłuższym zastanowieniu) wymyślić coś ciekawego w obu przypadkach.

ocenił(a) serial na 10
luiza_19

W sumie, co racja to racja : D