Czy ktos wie, ktory sezon serialu konczy go calkowicie? PLS, help me:)
Ale tego nie wiadomo, zawsze jak jest dobra widownia to jest szansa na kolejny sezon ;)
W czerwcu była informacja o 6. sezonie.
o dzięki, myslalam, ze reżyserzy mają jakas koncepcje konca, ale widac, ze nie ... no trudno :P dzięki za info!
Może pomysł na koniec mają ale o nim nie mówią ;)
Tak zrobili od HIMYM, podobno od kilku serii mają pomysł jak to zakończyć ;)
A poza tym... NIE CHCEMY końce tego serialu, chcemy oglądać uroczego Patricka jak najdłużej
:)
No bez przesady. Daję im jeszcze 2 lata i ani trochę więcej. Jeśli będą ciągnąć serial na siłę, bez żadnego konkretnego pomysłu (a już miałem czasami takie wrażenie przy 4 sezonie), to nawet uroczy Patrick nie pomoże. A niestety wciąż spora oglądalność i przesunięcie Mentalisty na lepszy czas antenowy (niedziela), nie wskazują na szybki koniec.
Absolutnie każde niedociągnięcie, nawet w scenariuszu, który i tak jest bezbłędny, nadrobi jego poczucie humoru, które sprawia, że irytuje mnie jego postać w takim samym stopniu jak ją uwielbiam
No niestety, scenariusz wielu odcinków w ubiegłym sezonie nie był bezbłędny. W wielu wypadkach (m.in. z uniewinnieniem Jane'a i przywróceniem zespołu) twórcy poszli na tzw. łatwiznę, a przerabianym sprawom kryminalnym często brakowało świeżości. Postać głównego bohatera nie jest na tyle genialna, by zamaskować te braki.
Dlatego mam nadzieję, że w tym sezonie się poprawią.