PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64356
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

red john

ocenił(a) serial na 10

czy ktoś wie jaki ma tytuł odcinek w którym red john pisze email do biura?jest tam pokazana twarz w odbiciu monitora.Myślę że to prawdziwy red john.co wy na to???

ocenił(a) serial na 8
marcin27_filmweb

to nie jego twarz, a twarz jane;a. Wszyscy się mylą nie rozumiem czemu. To bodajże 11 odcinek 2 serii, jednak nie jestem pewny. Jeśli szukałbym jakiejś wizualnej wskazówki odnośnie tożsamości RJ, szukałbym w odcinku z niewidomą kochanką RJ, gdzie Patrick był zaprowadzony do piwniczki. To chyba finał 1 sezonu był. Red John był za drzwiami obok których Jane przechodził.

ocenił(a) serial na 10
ravenpol

tam tylko widać filiżanke herbaty ale to może sugerować że red john jest bardziej podobny do patricka niż nam się wydaje i jest jak widac tak samo przebiegły ale zastanawiam się nad faktem głosu red johna.Jedni twierdzą że to jest ten młody irytujący koleś z początku pierwszej serii ale po zamordowaniu Jahreda Rentru(S01E11)na ścianie jes napisane krwią ''he is mar.....''a puźniej telefon od red johna i śmiech brzmi jak głos gościa o wiele starszego od aspiranta kryminalistyki.

ocenił(a) serial na 6
marcin27_filmweb

O jakiego kolesia irytującego chodzi? Nie pamiętam nikogo takiego...

ocenił(a) serial na 10
joker_123

jack plotnick

ocenił(a) serial na 9
marcin27_filmweb

Chodzi o tego samego człowieka, który był chyba w finale 2 serii? Rzadko się pojawia a był przynajmniej aż w 2 odcinkach z Red Johnem, więc może być coś na rzeczy.

Do0D

A czy ktoś zauważył w odcinku 8sezonu 2 gdzie ginie Sam Bosco....a jego asystentka Rebecka umiera zatruta przez.....no właśnie! Czerwonego Johna....wyraźnie widać jak się cieszy, uśmiecha kiedy się zbliża....Red John jest tam w mundurze, i jest brunetem...... Co myślicie?

michal147

wydaje mi się, że skoro Red John potrafił bez zbyt wielu śladów zabić kilka osób, włamać się do systemu komputerowego CBI i wiele innych rzeczy, to dla niego zdobycie munduru i ciemnej peruki nie byłoby zbyt dużym wyzwaniem. :) to chyba mało konkretny trop, Michale :) Aczkolwiek nie jest wykluczone, że morderca faktycznie jest policjantem/pracownikiem CBI.

Grink

Red John to Patrick, tak ja uwazam