Mesjasz (2020)
Mesjasz: Sezon 1 Mesjasz sezon 1, odcinek 10
odcinek Mesjasz (2020)

Mesjasz | Zapłata za grzech

Baka, Bile and Baseball Bats 41m
7,8 332  oceny
7,8 10 1 332
Mesjasz
powrót do forum s1e10

Jak interpretujecie końcówkę ostatniego, dziesiątego odcinka ?
Ciężko mi to rozstrzygnąć.

ocenił(a) serial na 9
Kotel_20

Ja caly czas licze na to ze jest Mesjaszem.Pod koniec pierwszego sezonu wszyscy w niego zwątpili, tylko izraelski detektyw ktory cały czas byl pewny ze jest oszustem moze w niego uwierzy, bo jednak rzadko sie przezywa upadek zestrzelonego samolotu.

ocenił(a) serial na 9
Kotel_20

Moim zdaniem końcówka zamierzona - nie bez powodu jedynym świadkiem cudownego ożywienia pasażerów jestchlopeic uchodzący za strasznego bajkopisarza :) do samego końca sprytnie manipulują widzem i nie dają jednoznacznej odpowiedzi.

anna_01

Iluzjonista nigdy nie zdradza sztuczek i nigdy nie wychodzi z roli.

BESTIA1

iluzja jest oszustwem ale skoro szedł po wodzie a było to nagrane kamer oszukać się nie da więc należało by pójść za nim czy nie ma tam tuż pod powierzchnią czegoś ułożonego zawczasu skoro wszystko było niby zaplanowane a z drugiej strony kościół ocalał z tornada jako jedyny budynek znów zagadka gość musiałby być świetnym synoptykiem y przewidzieć tak długa burzę piaskową ....

anna_01

Tak! Jeszcze przez jeden sezon się pobawią z widzem. Pewnie w końcu wyjdzie, że jest ruskim szpiegiem. A szkoda, bo podobała mi się ta aura tajemniczości na początku.

zambrotta

i się nie pobawili ....brak sezonu nr 2 zabrakło pomysłu .....albo za mało serial zarobił ....